Duitse lotto

De Duitse lotto spelen heeft als groot voordeel dat de prijzen hoger oplopen dan in de Nederlandse lotto en Belgische lotto. Dat komt doordat de afzetmarkt voor deze Duitse aanbieder groter is. Zo kan de Superjackpot oplopen tot € 4.000.000 of meer! Hiervoor wordt naast de gewone ballen nog een Superbal getrokken.

duitse lotto

Over de Duitse lotto

De Duitse lotto kent 2 trekkingen per week: 1 op woensdag en 1 op zaterdag. Er wordt gespeeld met ballen met daarop getallen variërend van 1 tot en met 49. Uit deze ballen worden bij elke trekking 6 gewone getallen en 1 reservegetal getrokken. Daarnaast wordt nog de bovengenoemde Superbal getrokken. Dit is 1 van 10 extra ballen. Met deze speciale Superbal maak je kans op de grote Superjackpot van de Duitse lotto. Deze kan, zoals hierboven te lezen is, oplopen tot meer dan € 4.000.000.

Waar staan de trekkingsuitslagen van de Duitse lotto?

De Duitse lotto publiceert 2 keer per week de trekkingsuitslagen, namelijk die van woensdag en die van zaterdag. Via de Duitse televisie (kanaal 1) kun je live deze trekking volgen. Dit gebeurt op iedere woensdag- en zaterdagavond. Ook kun je op de Duitse teletekst de uitslagen van de lotto terugvinden. Daarnaast kun je de uitslagen terugvinden op de website van de aanbieder van deze lotto. Hieronder kun je meer lezen over het meespelen via 1 van de aanbieders bij de Duitse lotto.

Hoe speel je de Duitse lotto?

Wil je meespelen in de Duitse lotto? Dat kan altijd. Hiervoor zijn verschillende online aanbieders. Bij deze aanbieders vul je de getallen in waarmee je wilt meespelen, of je laat de computer willekeurige getallen voor je uitzoeken. Er zijn verschillende online aanbieders waarbij je kunt meespelen.

Kies nu voor meer winkans

Als je via Icelotto of theLotter meespeelt, kun je met nog meer winkans meespelen! Kies voor extra kans op die mooie prijzen voor groepsaankopen of groepsspelen. In plaats van hele loten, koop je dan aandelen in een grote groep loten. Je snapt zelf al, dat je hierdoor veel meer kans hebt om die grote prijzenpot te pakken! Kijk bij deze aanbieders voor de mogelijkheden van groepsspelen in de Duitse lotto.

Speel mee met de Duitse lotto via:

Nederlandse site? Betalen met iDEAL? Direct bezoeken
theLotter Ja Ja Klik hier >>

About the Author: admin

Leave A Reply