Lotto tips

Met lotto tips van Online Lotto Spelen is het een stuk relaxter spelen. Want dankzij onze handige aanwijzingen kun je meer kans op winst maken, terwijl je minder grote verliezen maakt. Lees daarom nu hieronder onze 6 lotto tips!

lotto tips

Onze lotto tips:

1. Speel met geld dat je kunt missen

De belangrijkste van al onze lotto tips, is: geef geen geld uit aan de lotto dat je nodig hebt voor iets anders. Als je niet wint, moet je nog gewoon de boodschappen en de rekeningen kunnen betalen.

2. Maximale winkans? Ga voor groepsspelen!

Voor wie meer kans wil maken op een mooie prijs, bieden sommige lotto online aanbieders groepsspelen (ook wel groepsaankopen genoemd). Lees hier meer over groepsspelen / groepsaankoop.

3. Volg je eigen gevoel

Het is leuk om het advies en de lotto tips van anderen te volgen. In de basis moet je echter vooral je eigen gevoel volgen. Waar wil jij op inzetten? Luister daarnaar en neem niet zomaar advies aan van een ander.

4. Liever 1 keer veel kans, dan altijd weinig kans

Elke keer dat je meespeelt met hetzelfde aantal rijtjes, maak je evenveel kans. Je kunt in plaats daarvan ook een keer kiezen voor eens in de zoveel tijd met heel veel rijtjes meespelen. Meer rijtjes betekent meer kans. Of je pakt een groot aandeel in een groepsspel en pakt zo een extra hoge prijs als die op 1 van de rijtjes in het groepsspel valt.

5. Houd de statistieken bij

Veel mensen die zomaar de lotto spelen en nooit tips lezen, doen maar wat. Ze doen misschien actief mee en kijken elke week de trekkingen, maar ze doen niets met de uitslagen. Op die manier krijg je natuurlijk ook geen inzicht in het spel. Houd daarom uitslagen bij. Dat past meteen ook bij de laatste van onze lotto tips: een strategie.

6. Gebruik een strategie

Misschien wel de tip aller lotto tips is om een strategie te gebruiken. Er zijn verschillende strategieën die wij allemaal tot in detail voor jou beschrijven. Ontdek hier welke lotto strategie bij jou past.

Deze lotto tips in de praktijk toepassen?

Heb je onze lotto tips gelezen en wil je ze direct in de praktijk toepassen? Ga dan naar 1 van de onderstaande aanbieders:

About the Author: admin

Leave A Reply