Verstandig lotto spelen: vier tips

Het spelen van lotto kan je veel geld opleveren, maar het kan ook veel geld kosten als je niet op de juiste manier speelt. Speel je namelijk niet op verstandige wijze, dan kun je zo veel geld betalen aan lotto dat je uiteindelijk niets meer overhoudt. Hoe je dan wel verstandig lotto kunt spelen om veel geld te winnen, lees je in dit artikel.

verstandig lotto spelen

Tip 1: koop nooit meer loten dan je kan betalen

Omdat het spelen van lotto je zoveel geld kan opleveren, is het voor veel mensen verleidelijk om zo veel mogelijk loten te kopen en op deze manier zo veel mogelijk winst te maken. Toch is het kopen van zo veel mogelijk loten niet verstandig, omdat de kostprijs van het spelen van lotto in dit geval hoog wordt. Maak je winst met één lot en heb je tien loten gekocht, dan is de kans klein dat je uiteindelijk echt winst maakt. Daarnaast kun je flink in de financiële problemen komen als je meer geld uitgeeft dan je daadwerkelijk op je rekening hebt staan, dus probeer altijd verstandig loten in te kopen.

Tip 2: koop loten bij een betrouwbare aanbieder

Er zijn vele aanbieders van lotto loten, maar niet alle aanbieders zijn even betrouwbaar. Wil je voorkomen dat je op wat voor wijze dan ook opgelicht wordt bij het kopen van loten, dan wordt aangeraden om goed uit te zoeken of een specifieke aanbieder betrouwbaar is. Koop daarom nooit zomaar loten, maar controleer altijd wie de aanbieder achter de loten is en of deze betrouwbaar is. Kijk bijvoorbeeld eens bij Icelotto of theLotter.

Tip 3: sluit een abonnement af om voordeliger uit te zijn

Als je met iedere trekking meespeelt en iedere keer een los lot koopt, ben je uiteindelijk meer geld kwijt dan wanneer je een abonnement afsluit en op deze manier steeds meespeelt met lotto trekkingen. Daarom kun je als frequente speler beter meedoen door een abonnement af te sluiten dan door losse loten te kopen, simpelweg omdat je op deze manier geld bespaart bij het spelen van lotto.

Tip 4: probeer groepsspelen of groepsaankoop

Met groepsspelen of groepsaankoop koop je geen hele loten, maar een aandeel in een grote groep loten (vandaar de naam). Hoe dit werkt, lees je op onze pagina over groepsspelen en groepsaankoop.

About the Author: admin

Leave A Reply