Frequentie Analyse

“In het verleden behaalde resultaten bieden geen garantie voor de toekomst,” is een bekend gezegde. En hoewel dat waar is, kan het verleden je wel degelijk iets vertellen over de toekomst. Op die gedachte is ook de Frequentie Analyse gebaseerd. Op deze pagina duiken we dieper in op deze lotto strategie.

Frequentie Analyse in de praktijk

De Frequentie Analyse kan bij tal van onderwerpen gebruikt worden, van sportuitslagen en kansspelen tot talen. Bij de Frequentie Analyse kijk je hoe vaak iets (een verschijnsel, een uitslag, een letter etc.) voorkomt. Vertalen we dat naar de lotto strategie, dan kun je al raden waar we deze vorm van analyseren voor gaan gebruiken: de frequentie waarin bepaalde getallen voorkomen in de uitslagen van de lotto. Als we het opdelen in eenvoudige stappen, pas je deze strategie als volgt toe:

1. Uitslagen noteren

Om te beginnen moet je alle uitslagen noteren die in jouw loterij zijn gevallen. Dit kan een behoorlijk karwei zijn. Er zijn echter genoeg websites die deze uitslagen publiceren. Dat neemt je een hoop schrijfwerk uit handen.

2. Getallen onder elkaar noteren

Om op een handige manier bij te houden hoe vaak bepaalde getallen terugkomen, kun je het beste alle getallen onder elkaar zetten. Als er bijvoorbeeld ballen met getallen 1 t/m 45 in deze loterij voorkomen, zet je 1 t/m 45 onder elkaar. Vergeet ook niet de extra getallen, gouden ballen, powerballs en andere bijkomende nummers!

3. Opschrijven hoe vaak getallen terugkomen

Nu houd je de uitslagen naast de getallen die je onder elkaar hebt gezet. Elke keer als er een getal in de uitslag voorkomt, zet je naast dat getal een streepje volgens het turfsysteem, dus zoals in de afbeelding hieronder.

frequentie analyse turven

4. Analyseer je bevindingen

Als je nu kijkt naar de getallen en hoe vaak ze zijn teruggekomen, zijn er dan bepaalde getallen bij die veel vaker vallen dan andere? Zijn er zogenaamde ‘koude’ getallen (getallen die al heel lang niet zijn getrokken) bij? Ontdek welke getallen eruit springen en neem die kennis mee bij het bepalen van je volgende serie lottonummers!

Direct de Frequentie Analyse toepassen?

Wil je direct deze lotto strategie toepassen? Kies nu jouw lotto uit. Je kunt alle lotto’s kiezen, van kleine nationale loterijen tot de grote Powerball en EuroMillions! Kies nu de beste lotto bij theLotter.

About the Author: admin

Leave A Reply