Belgische lotto

De Belgische lotto is nog relatief jong en bestaat pas sinds 1978. Sindsdien hebben al behoorlijk wat spelers grote prijzen in de wacht gesleept. Al meer dan 1.500 van hen mochten een prijs van € 500.000 of meer in ontvangst nemen. Deze lotto kent zelfs meer dan 500 winnaars van € 1.000.000 of meer! Ondanks dat de Belgische lotto een stuk kleiner is dan de Duitse lotto, zitten ook in de prijzenpot van de Belgen bedragen van soms wel meer dan € 4.000.000. Vergeet ook niet de Joker+ als je meespeelt in de Belgische lotto!

belgische lotto

Over de Belgische lotto

De Belgische lotto is, zoals je hierboven las, een iets kleinere lotto dan de Duitse en is vergelijkbaar met onze Nederlandse lotto. De Belgische variant kent ook minder nummers dan de Duitse, namelijk 1 tot en met 45. Als speler kies je reeksen van 6 van deze nummers. Er is ook nog een speciaal bonusnummer voor nog meer winkansen. Wil je graag meer dan 1 getallenreeks invullen bij je deelname? Je kunt met zoveel reeksen als je wilt meespelen in de Belgische lotto!

Waar staan de trekkingsuitslagen van de Belgische lotto?

De Belgische lotto heeft 2 trekkingen per week. Deze zijn live te volgen op kanaal 1 van de Belgische televisie. Ook kun je achteraf op teletekst de uitslagen bekijken. Daarnaast zal de aanbieder van de Belgische lotto de uitslagen publiceren, zodat je zo snel mogelijk weet of jij 1 van de gelukkige prijswinnaars bent.

Hoe speel je de Belgische lotto?

De Belgische lotto kun je online spelen bij diverse aanbieders. Bij deze aanbieders vul je online de getallen in waarmee je wilt meespelen. Uiteraard kun je er ook voor kiezen om de getallenreeks of -reeksen door de computer te laten invullen.

Kies nu voor meer winkans

Als je via Icelotto meespeelt, kun je kiezen voor groepsaankopen. Kies deze optie als je in het scherm zit waarin je de rijtjes kiest. Met groepsaankopen koop je geen hele loten, maar aandelen in een grote groep loten. Hiermee wordt je winkans aanzienlijk hoger! Kijk bij deze aanbieders voor de mogelijkheden van groepsspelen in de Belgische lotto.

Speel mee met de Belgische lotto via:

Nederlandse site? Betalen met iDEAL? Direct bezoeken
Icelotto Ja Ja Klik hier >>

About the Author: admin

3 Comments

Leave A Reply