Mega Millions

Mega Millions stond lang te boek als de loterij met de hoogste jackpot ooit. Zelfs de wereldberoemde Powerball had nog nooit zo’n hoge jackpot uitbetaald. Dit record werd gevestigd in 2012. Een gelukkige winnaar streek toen de jackpot op van maar liefst 656 miljoen dollar! Inmiddels heeft de Powerball dit record ruimschoots gebroken. Ook de op 1 na grootste jackpot ooit staat op naam van Mega Millions. Die werd eind 2013 uitgekeerd en bedroeg 648 miljoen dollar. En zo zijn er nog veel meer torenhoge prijzen gevallen bij deze loterij. Lees hieronder alles over Mega Millions!

Over de Mega Millions loterij

In 1996 zag Mega Millions het levenslicht. Toen had de loterij nog de naam The Big Game. In die tijd waren er nog maar 6 staten in de VS aangesloten bij de loterij. Daar kwam echter al snel verandering in, en het spel breidde zich uit over Amerika. Niet alleen het aantal deelnemende staten veranderde, ook de naam. In 2002 werd besloten om de loterij niet langer The Big Game, maar Mega Millions te noemen. Van alle Amerikaanse staten doen alleen Alabama, Alaska, Hawaii, Mississippi, Nevada, en Utah niet mee aan dit prijzenfestijn. Ook het district van Columbia en de Amerikaanse Maagdeneilanden doen mee aan Mega Millions.

Waar staan de trekkingsuitslagen van de Mega Millions loterij?

Wie meespeelt met Mega Millions, moet de dinsdagen en vrijdagen in zijn agenda omcirkelen. Op die avonden vinden namelijk de trekkingen van deze loterij plaats. Tijdens deze trekkingen worden uit de eerste tombola 5 van 75 witte ballen gekozen, terwijl uit de tweede tombola 1 van de 15 gouden ballen wordt gekozen. Wie de volledige combinatie goed heeft, wint de jackpot. Deze begint altijd op minimaal 15 miljoen dollar. Deze trekking wordt uitgezonden op diverse Amerikaanse kanalen. Je kunt de uitslag daarnaast vinden op de website van de aanbieder waarbij je Mega Millions speelt.

Hoe speel je de Mega Millions loterij?

Hierboven las je al hoe bij Mega Millions de trekking werkt. Je kiest per trekking 5 witte getallen uit de reeks van 1 t/m 75 en 1 gouden getal uit de reeks van 1 t/m 15. Dit kan al vanaf 2,40 euro per lot! Maar er zijn meer mogelijkheden om mooie prijzen in de wacht te slepen.

Kies nu voor meer winkans

Als je via Icelotto of theLotter meespeelt, kun je kiezen voor groepsaankopen of groepsspelen. In plaats van 1 of meerdere hele loten, heb je dan een aandeel in een heel groot pakket loten. Dat betekent maximale winkans! Je krijgt bij winst uitbetaald naar de grootte van jouw aandeel. Hoe groot dat aandeel is, kun je zelf bepalen. Kijk bij onderstaande aanbieders voor de mogelijkheden van groepsspelen in de Mega Millions loterij.

Nederlandse site? Betalen met iDEAL? Direct bezoeken
theLotter Ja Ja Klik hier >>

Nog meer kans op mooie prijzen? Speel deze loterij via de Loterijprofessor en win elke trekking mooie prijzen! Maak kennis met de Loterijprofessor.

Speel mee met de Mega Millions loterij via:

Nederlandse site? Betalen met iDEAL? Direct bezoeken
theLotter Ja Ja Klik hier >>
Jackpot.com Nee Ja Klik hier >>

About the Author: admin

2 Comments

Leave A Reply