Groepsspelen / groepsaankoop: meer winkans

Groepsspelen of groepsaankopen is een nieuwe manier van met de lotto meespelen, waardoor je meer kans maakt op een grote prijs. Let op: je kunt alleen via de online loterij meespelen via groepsspelen. Deze vorm van spelen is dus niet bij de plaatselijke sigarenboer mogelijk!

Wat is groepsspelen?

Groepsspelen of groepsaankopen is een nieuwe mogelijkheid die je op een andere manier laat meespelen dan traditioneel mogelijk was. De video hieronder geeft je een idee. Onder de video kun je verder lezen voor een meer gedetailleerde uitleg.

Met groepsspelen koop je, zoals je in de video hierboven ziet, met een grote groep spelers een grote groep loten. Maar je hoeft daarvoor niet zelf vrienden bij elkaar te zamelen. Dit wordt automatisch online geregeld. In plaats van dat je een heel lot, meerdere loten of een straatje koopt, koop je een aandeel in een heel groot aantal loten. Misschien kocht (of koop) je wel eens loten met vrienden of familie, en spreek je af de prijs te delen. Datzelfde doe je met groepsaankopen. Alleen zit er nog een verschil aan.

Jouw aandeel bij groepsspelen

Als je met familie of vrienden loten kocht, was het vaak zo dat je allemaal 1 of 2 loten had en je de prijs dus gewoon deelde door het aantal personen. Met groepsspelen werkt dat anders. Ten eerste heb je niet 3, 6 of 10 loten / rijtjes, maar wel 100 of 150 rijtjes (dus 100 of 150 keer kans!). Ten tweede heb je niet een vast aandeel in de prijzenpot. Je kunt bijvoorbeeld zelf bepalen of je 1/100 aandeel neemt, of 2/100, 3/100, 10/100, 15/100 etc. Hoe groter je aandeel, hoe groter jouw deel van de prijzenpot!

Waar en hoe kun je groepsspelen?

Er zijn 2 lotto online aanbieders die deze vorm van spelen aanbieden. Hieronder lees je hoe je via elke aanbieder bij groepsspelen of groepsaankopen terechtkomt.

Icelotto

Bij Icelotto heet deze vorm van spelen ‘groepsaankoop’. Je kunt deze mogelijkheid niet direct selecteren. Eerst zul je een loterij moeten kiezen. Heb je op de loterij van je keuze geklikt, dan krijg je een veld te zien waarin je je rijtjes kunt kiezen. Boven de getallen staan twee tabjes. De linker is geselecteerd en heet ‘Persoonlijk Ticket’. Daarnaast kun je klikken op het tabje ‘Groepsaankoop’ (zie de afbeelding hieronder).

Update: Icelotto heeft de activiteiten stopgezet in Nederland. Toch meespelen via groepsspelen? Kies dan voor theLotter hieronder.

groepsaankoop icelotto

theLotter

Bij theLotter kun je al direct vanaf de homepage voor groepsspelen kiezen in het menu aan de bovenkant van de pagina. Je ziet dan direct een uitklapmenu (dit gebeurt automatisch zonder te klikken) met de meest populaire loterijen (zie hieronder). Je kunt ook doorklikken voor een overzicht met alle mogelijkheden. Lees hier meer over theLotter.

groepsspelen thelotter

About the Author: admin

Leave A Reply