Online loterij

De beste online loterij vind je in ons overzicht. Daarin staan alle loterijen uit Europa en Amerika die jij moet kennen. Wel zo handig als je je wilt oriënteren op de volgende lotto waar je aan wilt meespelen. Voor de duidelijkheid: je speelt online met de originele loterij mee. Dus als jij via internet tickets koopt voor EuroMillions, speel je ook met de echte EuroMillions loterij mee en maak je dus kans op die echte megajackpot!

Welke online loterij past bij jou?

Elke online loterij is anders. De manier van meespelen verschilt, het aantal trekkingen verschilt en natuurlijk zijn ook de jackpotten niet bij ieder spel hetzelfde. Het is dus goed om je te verdiepen in de verschillende mogelijkheden. Uiteraard hoef je niet met slechts 1 trekking van 1 lotto mee te doen. Je kunt zelf bepalen hoeveel trekkingen van hoeveel loterijen je meespeelt. Doordat je online speelt, vind je alle grote loterijen onder 1 dak bij jouw lotto online aanbieder.

Kies je online loterij

Welke online loterij kies jij? We hebben hieronder een korte beschrijving van elk spel gezet. Kies zelf over welke lotto je meer wilt weten. Klik op de link voor meer informatie over de desbetreffende online loterij.

Powerball

Waarschijnlijk de bekendste online loterij is de Powerball. Dankzij onder andere de tv-serie Friends werd dit prijzencircus wereldberoemd. En dat mag ook wel, met jackpotten die in de honderden miljoenen lopen. Ontdek hier de wereldberoemde Powerball loterij!

Mega Millions

Hoewel de Powerball de bekendste is, heeft de Mega Millions de grootste prijzen. In deze online loterij vallen jackpotten die je pas echt doen duizelen. Met nog niet zo lang geleden gevallen jackpotten van 648 miljoen dollar en 656 miljoen dollar kun je met deze online loterij echt schandalig rijk worden! Lees meer over Mega Millions.

EuroMillions

Voor een echt mooie prijzenpot moet je in Europa bij EuroMillions zijn. 12 landen doen mee aan dit grote prijzenfestijn, waarbij de recordjackpot maar liefst 190 miljoen euro bedroeg! Wie dus echt stinkend rijk wil worden, kijkt bij ons artikel over EuroMillions.

EuroJackpot

De EuroJackpot bestaat nog niet zo lang, maar heeft zich al in de harten van vele online loterij spelers weten te sluiten. Met hoge jackpotten en fantastische spelmogelijkheden is dit zeker een aanrader! Lees meer over EuroJackpot.

Belgische Lotto

De loterij van onze zuiderburen is een populair online spel! De omvang en prijzenpot zijn vergelijkbaar met die van de Nederlandse lotto. Op wereldniveau is het dus een tamelijk kleine lotto. Je speelt met nummers 1 tot en met 45. Kijk voor meer informatie over trekkingen, spel en prijzen op onze pagina over de Belgische lotto.

Duitse Lotto

Voor wie het wat grootser wil aanpakken met een nationaal spel, is de Duitse lotto interessant. Doordat er meer mensen meespelen, zijn de prijzen hoger. Ook kun je meer variëren in je getallenkeuze. Lees hier meer over de Duitse lotto.