10 tips voor lottowinnaars – deel 1

Lotto gewonnen? Lees de eerste 5 van onze 10 tips

Lottowinnaars maken vaak een extreme verandering door. Dankzij zo’n enorme jackpot kan het namelijk zomaar zijn dat je van een modaal inkomen of minder naar een miljonairsbestaan gaat. En dan verandert alles. Lees daarom hieronder het eerste deel van onze 10 tips voor lottowinnaars.

lottowinnaars

1. Direct op stand wonen? Geen goed idee

Natuurlijk klinkt het leuk: ineens een dikke villa in het Gooi betrekken, nadat je al die jaren in een kleine woning in een ‘gewone’ wijk hebt gewoond. Een ander huis is dan ook het eerste waar winnaars vaak aan denken. Toch is dat niet altijd aan te raden. Je voelt je lekker in je eigen omgeving. De kans is groot dat een heel andere omgeving minder goed bij je past.

2. Houd het niet geheim

Het is goed voor te stellen dat je je naam niet in de krant hoeft terug te lezen. Uit de publiciteit blijven is zeker geen slecht idee. In je naaste omgeving is verzwijgen echter geen goed plan. Je moet toch kunnen uitleggen waarom je ineens dure spullen hebt. Beter ben je daarom eerlijk, dan ben je er direct van af.

3. Ga eerst eens op vakantie

Lottowinnaars zullen allemaal in het begin in een soort achtbaan terecht komen. Ontsnap aan die drukte door een lekkere vakantie (met je gezin) te boeken. Gebruik die rust om na te denken wat je echt wilt.

4. Maak een testament

De kans is groot, dat je geen (uitgebreid) testament had toen je nog geen grote bankrekening had. Met veel geld is het slim om dit zo snel mogelijk te doen. Het is iets waar je niet aan wilt denken, maar waar je je nabestaanden niet mee wilt opzadelen.

5. Laat ze maar kletsen

Niet iedereen zal het leuk vinden dat je een lottowinnaar bent. Je komt bovendien onder een vergrootglas te liggen. Mensen vinden dat je veranderd bent. Weet wie je vrienden zijn en laat de rest maar lekker kletsen. Jij weet wel beter.

Lees hier deel 2 van de 10 tips voor loterijwinnaars!

Direct meespelen?

Kijk eens bij onze lotto online aanbieders en speel direct mee met ’s werelds grootste loterijen!

About the Author: admin

Leave A Reply