EuroJackpot

De EuroJackpot bestaat nog niet zo lang, zeker als je hem vergelijkt met de grote Amerikaanse loterijen. Dit betekent echter niet, dat we hier met een kleintje te maken hebben. Integendeel: prijswinnaars kunnen een jackpot tot wel 90 miljoen euro winnen! Lees hier meer over EuroJackpot en hoe je nog meer kans maakt bij deze loterij!

eurojackpot

Over de EuroJackpot loterij

De EuroJackpot bestaat pas sinds 2012 en is daarmee met recht een jonkie in loterijland. In het begin was deze loterij een samenwerking van 6 landen, waaronder Nederland. Ook Duitsland, Denemarken, Estland, Sloveniƫ en Finland deden mee. Inmiddels werken 16 landen mee aan deze loterij. Ooit hoopt EuroJackpot EuroMillions te verslaan als de grootste loterij van Europa. Zover is het echter nog lang niet.

Waar staan de trekkingsuitslagen van de EuroJackpot loterij?

Waar de meeste loterijen 2 keer per week prijzen uitreiken, heb je bij EuroJackpot maar 1 keer per week kans om te winnen. De trekking vindt elke vrijdagavond plaats. Dat gebeurt in Helsinki, de hoofdstad van Finland. Ook in Nederland kun je deze trekking op televisie volgen. Daarnaast vind je de winnende getallen terug op teletekst. Als je meespeelt via een online lotto aanbieder, kun je natuurlijk ook op de website van de aanbieder de uitslag van EuroJackpot nalezen.

Hoe speel je de EuroJackpot loterij?

EuroJackpot wordt gespeeld met 50 ballen en 10 EuroStars. Uit de 50 ballen kies je per rijtje 5 stuks. Van de EuroStars kies je er 2 per rijtje. Uiteraard kun je meespelen met zoveel rijtjes als je wilt. Maar er zijn ook andere mogelijkheden om je winkans op te schroeven.

Kies nu voor meer winkans

Als je via Icelotto of theLotter meespeelt, kun je meespelen via groepsaankopen of groepsspelen. Je koopt dan geen hele loten. In plaats daarvan koop je aandelen in een groot pakket loten. Zo wordt je winkans vele malen hoger! Kijk bij theLotter voor de mogelijkheden van groepsspelen in de EuroJackpot loterij.

Speel mee met de EuroJackpot loterij via:

Nederlandse site? Betalen met iDEAL? Direct bezoeken
theLotter Ja Ja Klik hier >>
Jackpot.com Nee Ja Klik hier >>

About the Author: admin

Leave A Reply