EuroMillions

De EuroMillions loterij is een samenwerking tussen verschillende loterijen. Het belangrijkste kenmerk van deze loterij is de ongekend hoge prijzenpot die wekelijks wordt verdeeld onder degenen die meespelen met EuroMillions. Zo zijn bedragen van 50 miljoen, 100 miljoen en zelfs tot wel 190 miljoen euro naar gelukkige winnaars van deze lotto gegaan! Je begrijpt: je kunt ongelooflijk rijk worden als je meespeelt. Maar er is meer, want naast deze topprijzen kun je nog veel meer kleinere (en nog steeds behoorlijk grote) prijzen winnen bij de EuroMillions loterij.

euromillions

Over de EuroMillions loterij

De EuroMillions loterij is nog relatief jong. De eerste trekking vond plaats op 13 februari 2004. Toen deden nog maar 3 loterijen mee aan de prijzenpot. Tegenwoordig nemen 12 landen deel aan dit spektakel. Want dat is het. Vorig jaar won een gelukkige deelnemer nog 190 miljoen euro! En hij was niet de enige, want in 2012 ging ook al eens iemand met de jackpot van 190 miljoen euro ervandoor. Wil je dus echt voor de grote prijzen gaan, speel dan zeker mee met de EuroMillions loterij!

Waar staan de trekkingsuitslagen van de EuroMillions loterij?

De EuroMillions trekking vindt 2 keer per week plaats, op dinsdag en vrijdag. Als je online meespeelt met deze loterij, kun je de uitslagen terugvinden bij jouw online aanbieder. Deze heeft over het algemeen vanaf 22.00 uur de uitslagen online staan. Kijk dus elke dinsdag en vrijdag rond die tijd of jij jezelf mag rekenen tot de schatrijke multimiljonairs van EuroMillions!

Hoe speel je de EuroMillions loterij?

Bij de EuroMillions loterij kies je een serie van 5 verschillende getallen. De hoogte van deze getallen is minimaal 1 en maximaal 50. Daarnaast is er nog een reeks van 11 sterren, waaruit je er 2 kunt kiezen. Uiteraard mag je meerdere van deze spelcombinaties invullen om je winkansen te verhogen. Heb je moeite met kiezen? Laat de computer dan een serie getallen en sterren voor je kiezen om een gooi te doen naar de EuroMillions prijzenpot!

Kies nu voor meer winkans

Als je via Icelotto of theLotter meespeelt, kun je kiezen voor groepsaankopen of groepsspelen. Daarmee heb aandelen in een grote groep loten in plaats van hele loten. Hiermee wordt je winkans aanzienlijk hoger! Kijk bij deze aanbieders voor de mogelijkheden van groepsspelen in de EuroMillions loterij.

Nederlandse site? Betalen met iDEAL? Direct bezoeken
theLotter Ja Ja Klik hier >>

Nog meer kans op mooie prijzen? Speel deze loterij via de Loterijprofessor en win elke trekking mooie prijzen! Maak kennis met de Loterijprofessor.

Speel mee met de EuroMillions loterij via:

Nederlandse site? Betalen met iDEAL? Direct bezoeken
theLotter Ja Ja Klik hier >>
Jackpot.com Nee Ja Klik hier >>

About the Author: admin

Leave A Reply