Euro Loterij

Wie een leuke euro loterij zoekt, heeft ruime keuze. Er zijn namelijk behoorlijk veel interessante mogelijkheden voor spelers die hun zuurverdiende euro’s willen omzetten in een hoge winst bij een online loterij. Maar welke keuze is het beste? Dat lees je hieronder.

euro loterij

Wat is een euro loterij?

Een euro loterij is een lotto waarbij je euro’s kunt inzetten en natuurlijk diezelfde munten in groten getale kunt winnen! Hieronder geven we jou de beste keuzes waar jij met je geld terecht kunt voor mooie jackpotten en hoge winkansen. Overigens is dit begrip de laatste jaren een stuk vager geworden, omdat je nu bij zo ongeveer elke loterij met euro’s kunt betalen. Hieronder vind je een overzicht van deze loterijen.

EuroMillions

De grootste ‘echte’ euro loterij is nog steeds EuroMillions. Met prijzen van soms meer dan 200 miljoen euro die vaak vallen, komen er geregeld nieuwe miljonairs bij in Europa! Je maakt 2 keer per week kans om in de prijzen te vallen, dus genoeg speelplezier. Kies 5 getallen en 2 sterren, en wacht op die mooie prijs! Lees hier meer over EuroMillions.

EuroJackpot

Een stuk kleiner, maar nog steeds erg leuk om aan mee te doen, is de EuroJackpot. Deze euro loterij begint steeds verder te groeien. De bedenkers hebben als doel om uiteindelijk de grootste van Europa te worden. Zo ver is het nog niet. Ondertussen vallen er echter heel erg mooie prijzen te winnen en maak je 2 keer per week kans om schofterig rijk te worden! Lees hier meer over EuroJackpot.

Amerikaanse loterijen

Doordat je online kunt meespelen, worden Amerikaanse loterijen net zo bereikbaar als elke euro loterij. Het loont om je in deze prijzenkanjers te verdiepen, want ze breken alle jackpotrecords! In de Powerball loterij gaat het er al behoorlijk heftig aan toe, met prijzen die boven een half miljard(!) dollar uitstijgen. In de Mega Millions wordt het nog heftiger, en kun je zomaar tot ruim 650 miljoen dollar winnen.

Kijk ook naar een lotto strategie

Met een euro loterij of Amerikaanse loterij zomaar meespelen raden wij ten sterkste af. Kijk bijvoorbeeld eens naar een goede lotto strategie, zoals groepsspelen / groepsaankoop. Daarmee haal je meer uit jouw euro loterij.

Direct een euro loterij uitkiezen?

Wil je nu meespelen met de euro loterij van jouw keuze? Kijk dan eens bij onze lotto online aanbieders.

About the Author: admin

Leave A Reply