theLotter

Wil je bij theLotter gaan spelen? Lees hieronder alles wat je moet weten over deze aanbieder voordat je begint te spelen bij theLotter!

theLotter in het kort

  • Keuze uit de grootste loterijen
  • Betaal je loten eenvoudig met iDEAL
  • Voordelige bundelaankopen
  • Meer winkans met groepsspelen

meld-je-nu-aan-button

theLotter heeft alle grote loterijen

Wie bij theLotter een account opent, zal onmiddellijk zien dat hij de keuze heeft uit alle mogelijke grote loterijen. Daarbij vallen vooral de Europese en Amerikaanse loterijen op. Kenners weten, dat de jackpotten bij deze grote jongens behoorlijk kunnen oplopen! En je kunt ook nog eens meespelen op heel veel verschillende manieren via theLotter. Maar daarover verderop meer.

 

theLotter is er ook in het Nederlands

Gelukkig hoef je geen talenwonder te zijn om de website van theLotter te begrijpen. De naam mag dan Engels zijn, de website is er ook gewoon in het Nederlands. Dat scheelt natuurlijk wel. Je weet dan precies waar je moet zijn voor je loten en kunt snel door de veelgestelde vragen heen om te kijken of jouw vraag ertussen staat. Geen gedoe, maar een eenvoudig te begrijpen website!

Betaalgemak staat voorop bij theLotter

Internationale website, maar oud-Hollands betaalgemak! Je kunt gewoon via je eigen bank betalen dankzij iDEAL. Dus geen gezeur met creditcards, geen online betaalrekeningen aanmaken, gewoon veilig en vertrouwd via je eigen bank betalen. Wel zo handig en betrouwbaar.

Maak nu je account aan! >>

Bij theLotter kun je met hogere winkans spelen

Groepsspelen van theLotter geven je kans om met minder inleg meer kans te maken. Hoe dit werkt? Heel eenvoudig: je koopt een aandeel in een grote groep loten. Als er een prijs valt op die groep loten, krijg jij jouw aandeel van die prijs. Zo maak je meer kans, maar betaal je niet meer. Meer weten over deze unieke manier van online lotto spelen? Kijk dan hieronder naar de video van groepsspelen bij theLotter.

Ga nu naar theLotter >>

Meer voordeel dankzij bundelaankopen

Voor nog meer voordeel, nog meer spelmogelijkheden en nog meer winkans heeft theLotter zogenaamde bundels geïntroduceerd. In deze bundels kun je groepsspelen en individuele loten combineren tot een optimaal pakket. Je kiest daarmee een balans tussen winkans en prijsgrootte. Zo wordt meespelen met ’s werelds grootste loterijen pas echt interessant!

theLotter betaalt snel uit

Zodra je een mooie prijs in de wacht hebt gesleept, zul je hier melding van ontvangen. Vervolgens staat binnen 24 uur het geld op je account bij theLotter. Tenminste, als je een secundaire prijs hebt gewonnen. Een lokaal belaste prijs (dat zijn de grotere geldbedragen) heb je over het algemeen binnen 15 dagen binnen. Is het een jackpot, dan moet je persoonlijk langs bij het lokale kantoor van theLotter, zoals dat ook bij grote loterijen gaat.

Kortom: bezoek theLotter!

Je ziet het: zoals deze aanbieder zijn er weinig. De keuze is groot, de prijzen enorm, de spelmogelijkheden fantastisch en dat alles met een Nederlandse website en iDEAL! Wat ons betreft kun je niet om deze aanbieder heen als je online lotto wilt spelen. Als je nu nog niet genoeg reden hebt om naar theLotter te gaan, weten wij het ook niet meer!

Klik hier om naar theLotter te gaan >>