Jackpot.com

Wil je bij Jackpot.com gaan spelen? Lees hieronder alles wat je moet weten over deze aanbieder voordat je begint te spelen bij Jackpot.com!

Jackpot.com in het kort

  • Lotto Betting: nieuw concept!
  • Gereguleerde aanbieder
  • Keuze uit de grootste loterijen
  • Veilig betalen met iDEAL
  • Al vanaf lage inleg meespelen

Helaas is deze aanbieder niet meer actief in Nederland. Meespelen? Kijk een naar theLotter.

Jackpot.com werkt net even anders

Jackpot.com introduceert een nieuw concept, genaamd ‘lotto betting’. Hiermee koop je geen echte loterijtickets, maar wed je op de uitslag van een loterij. Heb je genoeg getallen juist geraden om een prijs te winnen? Dan krijg je uitbetaald zoals dat ook zou gebeuren als je wel fysieke loten had gekocht.

Jackpot.com is gereguleerd

Klinkt dit allemaal vaag? Dat is het allerminst! Jackpot.com staat namelijk onder streng toezicht van de UK Gambling Commission, de Britse gokwaakhond. Dat betekent dat de service van de hoogste kwaliteit moet zijn, anders kan Jackpot.com de tent sluiten. Je hoeft je dus geen enkele zorgen te maken: bij deze aanbieder ben je in goede handen!

Je vindt er alle grote loterijen

Nu je weet dat het uniek en veilig is, is de volgende vraag: wat voor aanbod heeft Jackpot.com? Je vindt er alle grote loterijen met de hoogste prijzen. Wat te denken van de EuroMillions, Mega Milllions, Powerball en EuroJackpot? Deze grote loterijen keren prijzen uit die tot in de honderden miljoenen en zelfs meer dan een miljard kunnen gaan! Genoeg keuze uit de grootste partijen, dus.

jackpot.com

Betaalgemak staat voorop

Betalen is niet moeilijk bij Jackpot.com. Naast het vertrouwde en veilige iDEAL, worden creditcards, Skrill, NETeller en vele andere betaalmiddelen geaccepteerd. Je vindt een volledig overzicht op de website.

Bij Jackpot.com stap je voordelig in

Al vanaf €2 maak je kans op een grote jackpot, namelijk die van EuroJackpot. Dat is ook gelijk het laagste bedrag waarvoor je loten kunt kopen bij Jackpot.com. Wil je met andere partijen meespelen? De hoogste instap vind je bij de Amerikaanse loterijen, en die is nog vanaf slechts €3. Behoorlijk weinig als je bedenkt hoe hoog die jackpotten kunnen oplopen!

jackpot.com

Je krijgt snel uitbetaald

Het fijne van een gereguleerde aanbieder is, dat je gegarandeerd op tijd uitbetaald krijgt. Dus speel je mee en heb je een prijs gewonnen? Dan staat het geld snel op je account. Wel zo fijn.

Je moet wel Engels kunnen

Is er dan ook een nadeel aan Jackpot.com? Ja, dat is er. De website is vooralsnog alleen in het Engels, Duits en Russisch te bekijken.

Kortom: bezoek Jackpot.com!

Als een Engelse website voor jou geen bezwaar is, dan is Jackpot.com een absolute aanrader. Maak vandaag nog je account aan en begin met het meedingen naar die extreem hoge prijzen!

Helaas is deze aanbieder niet meer actief in Nederland. Meespelen? Kijk een naar theLotter.