Lottogetallen kiezen

7 manieren om lottogetallen te kiezen

Lottogetallen kiezen is een zeer belangrijk onderdeel, van de online lotto spelen. Deze getallen bepalen namelijk of je wint of niet. Maar hoe kies je nou de juiste rijtjes? Hieronder hebben we 7 manieren om je te helpen met lottogetallen kiezen.

lottogetallen kiezen

Je naam

Een populaire manier van lottogetallen kiezen is je eigen naam gebruiken. Hiervoor kun je de alfabet strategie gebruiken. Ook kun je een eigen manier kiezen waarbij je de letters omzet in getallen, waarbij je de letters a t/m z nummert van 1 t/m 26. Heet je bijvoorbeeld Sander, dan zijn jouw 6 getallen 19-1-14-4-5-18.

Je geboortedatum

Met de numerologie strategie kun je lottogetallen kiezen door te vereenvoudigen, maar je kunt ook de hele datum los gebruiken. Ben je bijvoorbeeld van 4 maart 1962, dan kun je 4-3-19-6-2 gebruiken. Of 43-19-6-2. Je kunt er eindeloos mee variëren.

Je huisnummer

Als eindgetal is je huisnummer altijd een goede keuze. Mocht je huisnummer te hoog zijn, dan kun je het getal vereenvoudigen door de afzonderlijke cijfers bij welkaar op te tellen of het opdelen in meer geluksgetallen.

De naam of geboortedatum van je kind(eren)

Uiteraard kun je naast je eigen naam en geboortedatum ook de namen of geboortedata van je kinderen als lottogetallen kiezen. Of van een huisdier, vriend(in) of ander familielid.

Een persoonlijk geluksgetal

Heel veel mensen hebben een persoonlijk geluksgetal. Jij misschien ook. Dit is een getal dat een bepaalde betekenis voor jou heeft. De reden achter dit geluksgetal kan van alles zijn. Heb je zo’n geluksgetal? Gebruik dit getal dan bij de lottogetallen kiezen.

Een strategische keuze

We hebben al 2 strategieën genoemd, maar je kunt ook een andere lotto strategie gebruiken. Zo kun je bijvoorbeeld uit analyses van voorgaande trekkingen je getallen halen.

Willekeurig

De meeste mensen zullen hun lottogetallen kiezen door de computer een willekeurige keuze te laten maken. Dat scheelt een hoop denkwerk en wellicht heeft de computer het bij het rechte eind. Ook door willekeurige keuze maak je kans om miljonair te worden!

Nu jouw lottogetallen kiezen?

Wil jij direct aan de slag met deze informatie? Kijk dan eerst eens bij onze lotto online aanbieders. Kies de juiste aanbieder en speel mee met ’s werelds grootste prijzenpotten! Wil je nog meer ideeën opdoen? Lees dan meer lotto tips.

About the Author: Sandra Bruns

Sandra Bruns is al sinds het begin van Online Lotto Spelen actief als schrijfster. Zij houdt zich dagelijks bezig met alles wat met iGaming te maken heeft en kent het wereldje dan ook goed. Naast Loterijen verdiept Sandra zich graag in de wereld van online casino's. Volg haar op LinkedIn!

Leave A Reply