365LottoWorld

365LottoWord heeft de activiteiten in Nederland stopgezet. Wil je online meespelen met de beste loterijen? Kijk dan eens bij theLotter.

Wil je bij 365LottoWorld gaan spelen? Lees hieronder alles wat je moet weten over deze aanbieder voordat je begint te spelen bij 365LottoWorld!

365LottoWorld in het kort

  • Veel keuze uit loterijen
  • Veel bonussen en andere acties
  • Veel speelplezier
  • Hoog betaalgemak
  • Goede ondersteuning
  • Snelle uitkering van winsten

365LottoWorld heeft veel keuze

Bij 365LottoWorld vind je eenvoudig de loterij die je zoekt. Deze aanbieder heeft namelijk zoveel aangesloten loterijen, dat je je als een kind in een snoepwinkel voelt! Natuurlijk zijn EuroMillions en Euro Jackpot vertegenwoordigd, maar ook de Amerikaanse loterijen Powerball en Mega Millions staan erbij. Allemaal staan ze garant voor krankzinnig hoge jackpots als je meespeelt. En dat kan eenvoudig vanuit je luie stoel via de website van 365LottoWorld!

365lottoworld

Check ook de Combo Deals!

Liever in meerdere loterijen tegelijk meespelen? Houd dan de Combo Deals in de gaten. Met deze aantrekkelijke deals krijg je van 365LottoWorld korting op je loten. Die korting kan oplopen tot wel 25%! Daarmee heb je je eerste winst dus al in de pocket. En er zijn nog veel meer leuke aanbiedingen en acties om in de gaten te houden.

365LottoWorld heeft mooie bonussen en andere acties

365LottoWorld biedt een grote hoeveelheid aan bonussen en andere acties voor nieuwe spelers en trouwe spelers. Hoe meer je speelt, hoe meer je wordt beloond. Meer weten? Lees hieronder over enkele mooie acties.

365LottoWorld promo

Punten voor trouwe spelers

Onder de noemer Frequent Player Points (FPP’s) krijg je bij 365LottoWorld punten als je vaker meespeelt. Hoe vaker je meespeelt, hoe meer punten je verzamelt. Deze punten kun je inwisselen voor lottotickets of keiharde cash.

Je kunt met deze punten ook VIP worden bij 365LottoWorld. Hoe verder je klimt op de VIP-ladder, ho meer privileges je krijgt. Meespelen loont dus op meerdere manieren!

Welkomstbonus

Nieuwe spelers krijgen een speciale welkomstbonus. Hoeveel je krijgt is nog een verrassing, maar het is een gulle bonus.

Gratis serie en kortingen

Als je een serie hebt gekocht, krijg je gratis nog een serie van 365LottoWorld om nog meer kans te maken op die mooie prijzen. Speel je mee in meerdere trekkingen tegelijk? Dan krijg je ook nog eens korting.

Coupons en vouchers

Ondertussen wordt er ook nog gestrooid met coupons en vouchers. Coupons kunnen uiteenlopende leuke extra’s zijn, zoals een bonus, een gratis ticket of een korting. Een voucher is een prachtig cadeau voor jezelf of iemand anders.

Tell a friend

Nu we het toch over anderen hebben: draag je vrienden aan bij 365LottoWorld en je krijgt de “Refer a friend” bonus. Deze bonus, waar we niet teveel over mogen vertellen, zal je zeker bevallen.

Bij 365LottoWorld is meespelen een feest!

Het meespelen met de loterijen op 365LottoWorld is eenvoudig en leuk. De enorme keuze uit alle grote loterijen met vette jackpots zorgt hier natuurlijk al voor, maar ook het spelen zelf is een feest dankzij de mooie en duidelijke formulieren. Bij het invullen heb je keuze uit 1, 2, 3, 4 of 5 series en kun je kiezen met hoeveel trekkingen je meedoet. Automatisch krijg je rechtsonder te zien wat je winkans is. Het leukste is om te proberen die winkans met de juiste combinaties te maximaliseren. Probeer het nu zelf op 365LottoWorld!

Bij 365LottoWorld kun je eenvoudig betalen

Bij 365LottoWorld betalen is een koud kunstje dankzij de vele betaalmethoden. Alle grote creditcards worden geaccepteerd. Daarnaast kun je er terecht met PaySafeCard, Skrill, NETELLER en Wire Transfer. Staat jouw betaalmethode er niet bij? Vraag dan aan de vriendelijke klantenservice (waar je hieronder meer over leest) of ze je op een andere manier tegemoet kunnen komen.

365lottoworld

De 365LottoWorld klantenservice is vriendelijk

Als je een vraag of opmerking hebt, is het fijn om te weten dat de 365LottoWorld klantenservice voor je klaarstaat. Vragen stellen gaat heel eenvoudig via de live chat of, als de chat offline is, een simpel formuliertje waarmee je een e-mail verstuurt naar een van de vriendelijke medewerkers van 365LottoWorld.

365LottoWorld is snel met uitbetalingen

Je kunt op elk gewenst moment het volledige bedrag op je account (met uitzondering van enige bonussen die nog niet zijn vrijgespeeld) opnemen bij 365LottoWorld. Hierbij kan het voorkomen dat de klantenservice om wat aanvullende documenten vraagt, zoals identificatie. Dit is om fraude te voorkomen. Bij grotere bedragen kan het iets langer duren voor ze op je account staan. Binnen 5 werkdagen heb je het geld binnen van 365LottoWorld.

Helaas: 365LottoWorld is niet meer actief in Nederland

Hoe leuk deze aanbieder ook is, helaas kun je niet meer meespelen bij 365LottoWorld. Niet getreurd: er zijn nog voldoende andere aanbieders die je een kans geven bij de grootste en mooiste loterijen ter wereld te spelen. Kijk bijvoorbeeld eens bij: