Belangrijke redenen om samen de lotto te spelen

Een prijs winnen is natuurlijk leuk, maar ook erg moeilijk. Je hebt immers niet meer kans dan het aantal loten waar je mee speelt. Daarom is het handig om eens na te denken over een alternatieve manier van spelen waarmee je je kansen kunt vergroten. Zonder dat je daarbij meer geld hoeft kwijt te zijn aan extra loten. Dit kan je bijvoorbeeld doen door samen te spelen. Bijvoorbeeld met je collega’s op je werk, of met je familieleden. Je legt het geld voor de loten bij elkaar en koopt ze gezamenlijk.

samen lotto spelen

Meer loten

Op deze manier kan je meer loten kopen om te spelen, zonder dat het jou zelf meer geld hoeft te kosten. Natuurlijk is het wel zo dat je dan ook de prijzen samen moet delen, maar wanneer je een goede prijs wint, dan heb je natuurlijk nog altijd een goed bedrag in handen, zelfs na de verdeling. Wanneer je het aantal loten kunt verdubbelen of verdrievoudigen omdat je met meerdere mensen speelt, verhoog je natuurlijk ook je kansen in de loterij met dezelfde omvang. Er zijn heel veel mensen die dit doen. Ook doen zij dit omdat het gezellig is om samen de trekking te beleven.

Waar op letten

Er zijn wel een aantal zaken die je goed moet regelen als je samen gaat spelen. Stel bijvoorbeeld een vaste beheerder aan. Deze let op de loten, maar ook op de prijzen en de verdeling hiervan. Dit zorgt ervoor dat er altijd met zekerheid goed gekeken wordt naar de trekkingen en de gevolgen. Wanneer je met mensen die je minder goed kent speelt, maak dan ook een lijst van de spelers en kopieën van de loten voor elke trekking. Zo kan er niet na afloop verwarring ontstaan over de verdeling van de prijzen. Dit is erg belangrijk omdat dit vaak misgaat.

Heb je geen maatje om mee te spelen, maar wil je toch je kansen vergroten? Kijk eens bij groepsspelen.

About the Author: admin

Leave A Reply