Icelotto

Icelotto is niet meer actief in Nederland. Meespelen met de grootste en mooiste loterijen ter wereld? Lees ons artikel over theLotter.

Wil je bij Icelotto gaan spelen? Lees hieronder alles wat je moet weten over deze aanbieder voordat je begint te spelen bij Icelotto!

Icelotto in het kort

  • Grote keuze uit loterijen
  • Duidelijke Nederlandse website
  • Gemakkelijk betalen met iDEAL
  • Vriendelijke en snelle service
  • Meer winkans met groepsaankoop

Icelotto heeft alle toppers

Icelotto kies je voor de ruime selectie aan loterijen. Je vindt hier alleen de grootste en beste loterijen met de hoogste jackpotten! Wat dacht je bijvoorbeeld van de Powerball loterij en de Mega Millions loterij. Deze Amerikaanse loterijen hebben jackpotten die al eens zijn opgelopen tot wel 656 miljoen dollar! Maar ook de dikste Europese loterijen zitten in het aanbod van Icelotto. Dat betekent miljoenen pakken bij EuroMillions en EuroJackpot! Liever meespelen aan nationale loterijen? Ook die vind je genoeg bij deze aanbieder. Ontdek zelf de uitgebreide mogelijkheden van Icelotto!

icelotto

Icelotto is lekker Nederlands

Icelotto mag dan de grootste loterijen aanbieden, je hoeft geen taaldeskundige te zijn om mee te spelen. Je bekijkt de site gewoon in het Nederlands. Klik rechts bovenin de balk op het vlaggetje, en selecteer het rood-wit-blauwe Nederlandse vlaggetje. Zo simpel is het! Blader eens op je gemak door de Nederlandse site en check wat deze aanbieder allemaal te bieden heeft. Je kunt je geluk niet op bij Icelotto!

Bij Icelotto kun je gemakkelijk betalen

Alles leuk en aardig, maar als je niet normaal kunt betalen, heb je nog niets aan een loterij aanbieder. Daar heeft Icelotto iets op gevonden. Je betaalt namelijk eenvoudig met iDEAL. Liever met een e-wallet betalen? Kies dan voor bijvoorbeeld Skrill. Ook is er een mogelijkheid om met je creditcard te betalen als je dat liever doet. En zo zijn er nog meer betaalmethoden. Je vindt ze in het overzicht als je je account aanmaakt bij Icelotto!

icelotto

De service is snel en vriendelijk

Icelotto heeft dus alles in huis om lekker mee te spelen met de beste loterijen. Maar wat als er een keer iets misgaat, of je hebt een vraag? Geeft deze aanbieder dan nog thuis? Het antwoord is: absoluut! Je kunt bellen en mailen naar de klantenservice. Dan krijg je snel en deskundig antwoord op je vragen, en worden je problemen direct opgelost. Wat dat betreft heeft Icelotto service en klanttevredenheid hoog in het vaandel staan!

Bij Icelotto is je winkans nog hoger

Maar misschien wel het allerleukste aan Icelotto is de mogelijkheid om met een groep loten te kopen. Wees niet bang: je hoeft niet zelf een groep vrienden hiervoor te verzamelen. De aanbieder regelt dit voor je. Wat je doet, is een of meerdere aandelen kopen in een grote hoeveelheid lijnen in een loterij. Je kunt tot 150 aandelen krijgen op niet minder dan 50 lijnen! Daarmee vergroot je je kans aanzienlijk: 1 op de 4 jackpotten wordt namelijk gewonnen met een Groepsabonnement! Je kunt vanaf 2 trekkingen meespelen. Al vanaf een paar euro maak jij meer kans dankzij de groepsaankoop van Icelotto!

icelotto

Icelotto betaalt direct uit

Heb je gewonnen? Gefeliciteerd! Icelotto zet de winst zo snel mogelijk op je account. Vanaf dat punt kun je kiezen: uitbetalen of verder spelen met je winst. In ieder geval is de winst die je maakt van jou, zoals het hoort. Je kunt dus in alle opzichten rekenen op optimaal speelplezier!

Helaas: Icelotto is niet meer actief

Het is altijd jammer als een goede aanbieder verdwijnt uit de loterijmarkt. Gelukkig blijven er nog andere partijen over die het stokje hebben overgenomen. Als je graag online lotto wilt spelen, kijk dan eens bij: