‘Bestemming…’: een nieuw programma van de Postcode Loterij

De Postcode Loterij heeft diverse televisieprogramma’s om de aandacht naar hun loterij én goede doelen te brengen en hier is op 2 oktober een nieuw programma bij gekomen. Het gaat om het televisieprogramma ‘Bestemming…’, waar Martijn Krabbé, Nicolette van Dam, Quinty Trustfull, Gaston Starreveld en Caroline Tensen aan meewerken.

bestemming

Reizen voor goede doelen in ‘Bestemming…’

‘Bestemming…’ staat geheel in het teken van de goede doelen die de leden van de Postcode Loterij steunen als ze een lot van deze loterij aanschaffen. Zo gaan de verschillende presentators en presentatrices van het programma iedere aflevering naar een andere plek op de wereld, waar de hulp van de Postcode Loterij hard nodig is. Hier lopen ze mee met een goed doel, dat uiteraard een goed doel is dat de Postcode Loterij steunt.

De locatie waar de presentators en presentatrices naartoe gaan, wordt pas op het laatste moment aan hen gecommuniceerd. Pas als ze in de auto stappen om naar het vliegveld te gaan, krijgen te horen naar welke bestemming ze gebracht worden en met welk goed doel ze hier gaan meelopen. Quinty vloog bijvoorbeeld naar Zambia, waar ze kennis maakte met vele Aidspatiënten. Caroline bezocht ondervoede kinderen in Cordaid en Gaston ging naar de Rotterdamse Voedseltuin op eigen bodem om fruit en groente te verbouwen.

Een kijkje in de keuken van diverse goede doelen

Mensen die met de Postcode Loterij meespelen om diverse goede doelen te steunen, krijgen een kijkje in de keuken van deze goede doelen door ‘Bestemming…’ te kijken. Het is een goede manier om te zien wat je nu precies steunt als je een lot koopt van de loterij, ook als je voornamelijk een lot koopt om je geluk te beproeven en mogelijk rijk te worden met een grote geldprijs.

About the Author: Sandra Bruns

Sandra Bruns is al sinds het begin van Online Lotto Spelen actief als schrijfster. Zij houdt zich dagelijks bezig met alles wat met iGaming te maken heeft en kent het wereldje dan ook goed. Naast Loterijen verdiept Sandra zich graag in de wereld van online casino's. Volg haar op LinkedIn!

Leave A Reply