De loterij winnen? Zó verhoog je de kans

Het winnen van de loterij – wie droomt er niet van? Al is het samenstellen van een handleiding waarmee je sowieso wint een nogal lastige klus, zijn er genoeg tips die je een eind op weg helpen. Als je er rekening mee houdt dat je nooit 100% kans hebt om te winnen en ze ziet als een handig geheugensteuntje, komen ze goed van pas. Zie hieronder een selectie van de beste.

loterij winnen

 1. Hoe meer zielen, hoe meer vreugd
  Samen spelen met vrienden, collega’s of andere belangstellenden vergroot je kans op winst. Bijkomstig voordeel: als je wint, zijn er meer mensen die van het geluk meeprofiteren en met wie je het kunt vieren. Of je doet mee via groepsspelen.
 2. Altijd scherp blijven
  Dit is heel belangrijk; je zou zomaar een getalletje over het hoofd kunnen zien wat het verschil maakt tussen winst en verlies. Voorkom dit door je lottoformulier zorgvuldig zonder afleiding door te nemen en alles zoveel mogelijk te dubbelchecken.
 3. Vergeet de getallen boven de 31 niet
  Dit is best logisch als je bedenkt dat veel mensen belangrijke data als hun verjaardag als nummer gebruiken. Aangezien er maar maximaal 31 dagen per maand zijn, worden andere (winnende) getallen soms over het hoofd gezien.
 4. Voldoende afwisseling
  Je eet toch ook niet iedere dag hetzelfde? Al mocht dit wel het geval zijn, is het aan te raden om bij de lotto voor voldoende afwisseling te zorgen door zoveel mogelijk verschillende cijfers te kiezen.
 5. Koop meer loten
  In Sjakie en de Chocoladefabriek koopt de vader van Veruca Peper net zolang chocoladerepen van Willy Wonka totdat er een gouden ticket bij zit. De gedachte achter deze tip is min of meer hetzelfde: de kans om de loterij te winnen kun je op de meest voor de hand liggende manier verhogen door meer loten te kopen.

About the Author: admin

Leave A Reply