De Vloek van de Lotto: deze winnaars zijn erdoor getroffen

Is de Vloek van de Lotto echt? Sommige mensen lijken alleen maar ongeluk te hebben na hun loterijwinst. Meestal is dit omdat ze zelf grote fouten maken, maar andere keren overkomt het de ‘geluksvogels’. Deze stellen werden getroffen door de Vloek van de Lotto.

Onduidelijke reden

Neem Les en Samantha Scadding. Hun geluk kon niet op toen ze ontdekten dat hun lot (omgerekend) bijna 50 miljoen euro waard was. Het is onduidelijk wat de twee uit elkaar deed gaan, al was Samantha de laatste maanden meer bij hun tweede huis in Barbados (een optrekje van omgerekend zo’n 2,4 miljoen euro) te vinden, terwijl Les lekker thuis in Gwent.

1 Jaar

Gillian en Adrian Bayford (foto) wonnen ongeveer 3 keer zoveel als Les en Samantha Scadding, maar moesten dit eveneens bekopen met hun relatie. Binnen een jaar waren de twee uit elkaar. Aanleiding was een artikel met beschamende informatie. Daardoor is Gillian niet alleen gescheiden van Adrian, maar ziet ze ook haar ouders niet meer.

Rijkere man

Toen ze in 2004 hoorden dat ze (omgerekend) 2,8 miljoen euro rijker waren, dachten Jason en Victoria Jones dat het geluk ze toelachte. Helaas: Victoria raakte gewend aan de rijkdom en luxe. Ze ontgroeide Jason zelfs en ruilde hem in voor een nog rijkere zakenman.

Eerdere problemen

Onlangs viel er een nieuw koppel ten prooi aan de Vloek van de Lotto. Gareth en Catherine Bull zijn een kleine 5 jaar na hun winst van omgerekend ongeveer 50 miljoen euro uit elkaar gegaan. Gareth heeft het huis verlaten en heeft een optrekje gevonden 1,5 kilometer verderop. Of je dit een gevalletje Vloek van de Lotto mag noemen, valt te betwisten. Volgens een kennis van het stel ging het al heel lang niet goed met de 2. Al ver voordat ze de loterij wonnen, zag het er niet best uit voor hun relatie. Het geld – zo hoopten ze – kon dat misschien veranderen. Dat bleek niet zo te zijn.

Bestaat de Vloek van de Lotto?

Is er werkelijk zoiets als de Vloek van de Lotto? Natuurlijk niet. Deze vloek is bedacht door sensatiezoekers. In werkelijkheid is het winnen van de loterij heel erg mooi, maar kan het ook een flinke geestelijke impact hebben. Het gooit je leven om. Volgens recent onderzoek heb je een halfjaar nodig om dat te verwerken. Het belangrijkste is dat je je goed laat adviseren en begeleiden, zodat je weet hoe je met je nieuwe rijkdom moet omgaan. Lees daarom ook onze tips voor loterijwinnaars.

About the Author: admin

Leave A Reply