Lid worden van de Postcode Loterij: de voordelen en nadelen

De Postcode Loterij is een van de populairste loterijen van het land. De loterij maakt iedere maand weer tientallen mensen blij met een grote prijs en door lid te worden van de loterij, maak jij ook kans op een van de grote prijzen van de Postcode Loterij. Twijfel jij of je lid wil worden van deze loterij? Lees dan in dit artikel wat de voor- en nadelen van deze loterij zijn en bepaal zelf of deze loterij bij jou past.

meespelen postcode loterij

De voordelen van de Postcode Loterij

Er zijn enkele voordelen waar je van profiteert als je lid wordt van de Postcode Loterij. De belangrijkste voordelen van deze loterij, zijn de volgende:

  • Je speelt automatisch mee met de veertien trekkingen per jaar die de loterij organiseert, zonder dat je hier iets voor hoeft te doen.
  • Je maakt kans op grote prijzen, waaronder enkele miljoenenprijzen.
  • Je steunt bijna honderd goede doelen door met de loterij mee te spelen, want 50 procent van de inkomsten van de loterij gaat naar deze goede doelen.

Veel mensen die met de Postcode Loterij meespelen, doen dit om goede doelen te steunen en tegelijkertijd kans te maken op grote geldprijzen. Bij het gewoon steunen van goede doelen maak je geen kans op grote prijzen, maar bij de Postcode Loterij is dit dus wel het geval.

De nadelen van de Postcode Loterij

Naast vele voordelen, brengt het meespelen met de Postcode Loterij ook enkele nadelen met zich mee. De twee belangrijkste nadelen van deze loterij, zijn de volgende:

  • De Postcode Loterij is vrij prijzig: je speelt mee voor 12,75 euro per lot per trekking (inclusief verdubbelaar). Wil je de verdubbelaar niet om wat goedkoper uit te zijn, dan moet je dit zelf telefonisch regelen.
  • Het afzeggen van een Postcode Loterij abonnement is veel werk. Je wordt vaak teruggebeld met aanbiedingen en kunt niet zomaar van de loterij af komen.

Op basis van bovenstaande informatie over de Postcode Loterij, kies je zelf of deze loterij bij jou past.

Alternatief: online loterij

Je kunt ook online met de loterij meespelen. Je hebt dan veel meer keus en kunt meedingen naar nog veel hogere prijzen. Kijk bijvoorbeeld eens hoe je meespeelt met de:

About the Author: Sandra Bruns

Sandra Bruns is al sinds het begin van Online Lotto Spelen actief als schrijfster. Zij houdt zich dagelijks bezig met alles wat met iGaming te maken heeft en kent het wereldje dan ook goed. Naast Loterijen verdiept Sandra zich graag in de wereld van online casino's. Volg haar op LinkedIn!

Leave A Reply