Loterij gewonnen? Dit hebben andere winnaars met hun grote prijs gedaan

Heb je een grote prijs gewonnen door mee te spelen met de loterij en heb je geen idee wat je met jouw prijzengeld wil doen? Laat je dan inspireren door andere winnaars van loterijen, die net zoals jij een groot bedrag op hun rekening kregen na het winnen van de jackpot. Door te lezen wat zij met het geld van hun grote prijs hebben gedaan, heb jij mogelijk een beter idee wat je met jouw prijzengeld wil doen.

lottowinnaars

Het aflossen van de hypotheek

Heb je een huis gekocht door een hypotheek af te sluiten voor deze woning, dan betaal je hier iedere maand een bepaald bedrag voor. Heb je een grote geldprijs gewonnen, dan kun je de lening van jouw huis helemaal of voor een groot deel afbetalen. Zo verdwijnt een groot deel van je maandelijkse vaste lasten of ben je zelfs helemaal van je hypotheekkosten af. Een cadeautje dat iedere maand weer terugkomt, als je meer geld overhoudt op je lopende rekening door de lagere hypotheek of een gebrek aan een hypotheek.

Een vakantie boeken

Veel prijswinnaars die grote geldbedragen hebben gewonnen, gaan direct na de bekendmaking van het goede nieuws voor bepaalde tijd op vakantie. Dit is niet alleen fijn, maar ook erg verstandig. Op vakantie kun je namelijk nadenken over je toekomst met de geldprijs, zonder dat je lastig wordt gevallen door de pers, door goede doelen en door andere mensen. Je komt tot rust, kunt lekker ontspannen en komt vol goede plannen weer thuis na je vakantie.

Luxe-aankopen aanschaffen

Tot slot geven veel loterijwinnaars een deel van hun prijzengeld uit aan luxe-aankopen en dan vooral aan aankopen die ze voorheen niet aan konden schaffen. Een dure auto, een compleet nieuwe garderobe, een nieuwe keuken, een nieuwe badkamer… Het zijn allemaal dingen die je voorheen misschien niet kon betalen, maar nu een schijntje zijn in vergelijking met jouw grote loterijprijs.

About the Author: Sandra Bruns

Sandra Bruns is al sinds het begin van Online Lotto Spelen actief als schrijfster. Zij houdt zich dagelijks bezig met alles wat met iGaming te maken heeft en kent het wereldje dan ook goed. Naast Loterijen verdiept Sandra zich graag in de wereld van online casino's. Volg haar op LinkedIn!

Leave A Reply