Lotto trekking gehad? Lees deze tips voor de beste controle

Gek genoeg komt het regelmatig voor: er is een lotto trekking geweest met een grote winnaar, maar de winnaar in kwestie komt het gewonnen geld nooit opeisen. Hoe het komt dat het regelmatig voorkomt dat winnaars van lotto games hun winst niet komen ophalen? Dit heeft niets te maken met het vergeten van de loten of het niet willen ophalen van het gewonnen geldbedrag, maar simpelweg met domme fouten bij het controleren van de loten. Door de loten verkeerd te controleren, denken winnaars van lotto games namelijk dat ze niets hebben gewonnen. Dit betekent dat ze in één klap rijk zijn geworden, maar dit zelf niet zien en hun winnende loten gewoon bij het oud papier gooien. Wil je voorkomen dat jou dit ook overkomt? Lees in dit artikel dan welke drie tips je kunt hanteren voor de beste controle van jouw loten en je voorkomt dat je jouw winnende loten weggooit.

lotto trekking

Tip 1: controleer je loten altijd zelf

De eerste tip die wij je willen geven met betrekking tot het controleren van je loten na een trekking, is dat je jouw loten altijd zelf controleert. Door jouw loten zelf te controleren, voorkom je namelijk dat er fouten gemaakt worden waar jij niets aan kan doen en waardoor jij mogelijk veel geld misloopt. Het zelf in handen houden van de controle is belangrijk, dus geef de controle nooit aan iemand anders.

Tip 2: controleer de loten minimaal drie keer

Het maken van een foutje bij het lezen en controleren van een lange getallenreeks is zo gebeurd. Om zeker te weten dat je geen fouten maakt en hierdoor geld misloopt, kun je jouw loten beter minimaal drie keer controleren. Kijk dus niet snel één keer om de loten daarna weg te gooien, maar doe dit altijd minimaal drie keer om te voorkomen dat je fouten maakt bij het controleren. Wil je de loten echt goed controleren, dan kun je jouw loten ook nog even door iemand anders laten checken.

Tip 3: gooi je loten nooit weg

Soms komt het voor dat er een tweede trekking is. Heb je jouw loten weggegooid, dan kun je niet meedoen met deze trekking. Heb je niet gewonnen, dan moet je jouw loten dus nooit meteen in de prullenbak gooien uit frustratie of teleurstelling. Wacht altijd een paar maanden en leg de loten tot die tijd weg. Is er in enkele maanden tijd geen tweede trekking geweest, dan kun je de loten weggooien.

Meer kans maken? Probeer groepsspelen!

Wil je bij de volgende lotto trekking in de (grote) prijzen vallen? Speel dan eens mee via groepsspelen of groepsaankoop. Daarmee maak je extra veel kans op die mooie prijzen. Lees hier meer over groepsspelen / groepsaankoop.

About the Author: admin

Leave A Reply