Meespelen met EuroMillions: 5 redenen

EuroMillions is een loterij waar je vast wel eens van hebt gehoord. Regelmatig haalt dit prijzenfestijn het nieuws. Jij kunt ook meespelen! Mocht je je afvragen waarom je met deze loterij moet meespelen, lees dan snel onze 5 redenen voor het meedoen aan EuroMillions!

EuroMillions

1. EuroMillions is van ons!

De Amerikanen hebben de Powerball en Mega Millions, maar wij Europeanen hebben ook 2 loterijen: EuroJackpot en deze EuroMillions loterij. Deze loterijen zijn echt van ons Europeanen. Nederland is zelfs officieel deelnemend land! En dat maakt meespelen des te leuker.

2. De jackpot is vaak hoog

Heb jij ooit wel eens ruim 218 miljoen euro op je rekening mogen bijschrijven? Waarschijnlijk niet. Colin en Chris Weir uit Ayrshire wel. Zij wonnen de grootste EuroMillions jackpot ooit. En dat is niet alles: vele mensen mogen zich al miljonair noemen dankzij deze loterij, die pas onlangs zijn tiende verjaardag vierde.

3. De jackpot valt vaak

Regelmatig resulteert een trekking in een nieuwe miljonair. En vaak gaat het dan om tientallen miljoenen euro’s. Dat maakt deze loterij zo ontzettend interessant. Er zijn kleine tot middelgrote prijzen, maar je hoeft nooit lang te wachten tot er een megajackpot valt in EuroMillions!

4. Meespelen gaat eenvoudig

Meespelen met EuroMillions is kinderspel (maar dan wel voor boven de 18 jaar). Je hoeft er niet eens je huis meer voor uit. Je logt in via je computer bij een van onze lotto online aanbieders. Daar kun je kiezen uit meerdere loterijen, waaronder Europa’s grootste prijzenfestijn EuroMillions. Ga snel kijken bij 1 van de aanbieders en zorg dat je bij de volgende trekking meedingt naar die enorme jackpot!

5. Je kunt meespelen met extra winkans!

Wil je meer kans maken op grote prijzen? Speel dan mee via groepsspelen of via de Loterijprofessor. Op die manier heb je een aandeel in een grote groep rijtjes, waardoor je veel meer kans maakt op grote prijzen. Je bepaalt zelf hoe groot jouw aandeel in een gewonnen prijs is. Lees meer over groepsspelen / groepsaankoop. Wil je nog meer kans maken? Kijk dan eens naar het revolutionaire systeem van de Loterijprofessor.

About the Author: Sandra Bruns

Sandra Bruns is al sinds het begin van Online Lotto Spelen actief als schrijfster. Zij houdt zich dagelijks bezig met alles wat met iGaming te maken heeft en kent het wereldje dan ook goed. Naast Loterijen verdiept Sandra zich graag in de wereld van online casino's. Volg haar op LinkedIn!

Leave A Reply