De drie meest gemaakte fouten door lotto spelers

Lotto is een geluksspel, maar er zijn wel dingen die je kunt doen om minder kans te maken op winst bij het spelen van lotto. Wil je weten hoe je zo veel mogelijk winst kunt maken bij het spelen van lotto? Leer dan van de fouten van andere lotto spelers om zelf succesvoller te zijn en lees in dit artikel wat de meest gemaakte fouten zijn bij het spelen van lotto games.

Fout 1: te veel spelen

Veel lotto spelers denken dat ze meer kans maken op hoge geldbedragen als ze vaker meespelen met lotto games. Natuurlijk heb je meer kans om winst te maken als je vaker meespeelt, maar dit kost ook meer geld. Speel je iedere dag meerdere keren mee, dan is de kans groot dat je meer inlegt dan je met jouw lotto games verdient.

Fout 2: niet met genoeg lijnen spelen

Sommige spelers verwachten een goed resultaat door met één tot drie lijnen te spelen bij het spelen van lotto games. Hoewel je natuurlijk gewoon winst kunt maken als je op deze manier speelt, is het beter om met meerdere lijnen te spelen. Heb je niet genoeg geld om direct met meer dan drie lijnen te spelen? Start dan met het spelen met drie lijnen en ga over op een groter aantal lijnen als je winst hebt gemaakt. Het spelen met één of twee lijnen levert over het algemeen niet zo veel op en kost je dus alleen maar geld.

Fout 3: tickets verkeerd invullen

De derde meest gemaakte fout die lotto spelers maken, is dat zij tickets op de verkeerde manier invullen. Vul je de lotto tickets op de verkeerde manier in, dan maak je hier natuurlijk geen hoge winsten mee. Ook het steeds proberen van nieuwe getallenreeksen bij het spelen van lotto, wordt niet aangeraden. Speel je steeds met dezelfde reeks, dan maak je meer kans om winst te maken.

Doe het goed, doe het online!

Begin direct zelf met online meespelen. Kies voor Icelotto en verhoog je kansen met groepsaankoop! Lees hier meer over Icelotto.

About the Author: Sandra Bruns

Sandra Bruns is al sinds het begin van Online Lotto Spelen actief als schrijfster. Zij houdt zich dagelijks bezig met alles wat met iGaming te maken heeft en kent het wereldje dan ook goed. Naast Loterijen verdiept Sandra zich graag in de wereld van online casino's. Volg haar op LinkedIn!

Leave A Reply