Geluksgetallen die eindelijk uitbetalen

Veel mensen spelen mee in de loterij met een vast setje getallen. Vaak noemen de spelers dit hun geluksgetallen. Dat zij met de getallen nauwelijks prijzen hebben gewonnen door de jaren heen doet voor hen niets aan deze benaming af. Dit was ook het geval bij een Amerikaanse vrouw. Zij speelde al dertig jaar mee met dezelfde getallen. Deze hadden tot op heden echter nog weinig opgeleverd. Daar kwam echter ineens drastische verandering in. Na dertig jaar bleken de getallen namelijk voor het eerst daadwerkelijk geluk te brengen. Ze won er namelijk een zeer grote prijs in de Powerball mee.

Grote loterij

De Powerball is over de gehele wereld bekend. Het is misschien wel de grootste loterij van de wereld waarmee gigantische prijzen te winnen zijn. Ook in Nederland zijn veel spelers te vinden. Ook de prijs van de vrouw was van flinke omvang. Omgerekend won ze met haar geluksgetallen ongeveer 112 miljoen euro in de loterij. Hoewel er dertig jaar op gewacht was, kon eindelijk met recht van geluksgetallen gesproken worden. Wat nog opvallender was, was dat achteraf bleek dat de vrouw met veel wijsheden met betrekking tot loterijen had gespot. Dit had bijvoorbeeld te maken met de getallen die ze koos.

Geboortedata

Eén van de regels die volgens experts gelden is dat er niet met geboortedata gespeeld moet worden. Het gebeurt volgens onderzoek zelden dat er met behulp van een reeks van getallen die een datum weergeven grote prijzen worden gewonnen. Dit komt onder andere doordat de spreiding negatief wordt beïnvloed hierdoor. De vrouw uit Amerika speelde echter wel met dit rijtje. Dertig jaar lang viel ze dan ook in de groep die volgens de experts wordt aangemerkt. Nu blijkt echter dat het wel mogelijk is om met een dergelijke reeks getallen grote prijzen te winnen. Toch waarschuwen kenners om niet massaal hierop over te stappen.

About the Author: admin

Leave A Reply