Lotto spelen: een goede manier om goede doelen te steunen

Wil jij graag goede doelen steunen, maar wil je het liefst eigenlijk ook iets overhouden aan jouw steun aan goede doelen? Dan kun je goede doelen steunen door lotto te spelen bij Lotto. Koop je loten voor de lotto bij deze aanbieder, dan wordt jouw inzet voor een deel namelijk aan goede doelen gegeven en maak jij kans om mooie winsten te maken. Dit betekent dat je goede doelen steunt, maar tegelijkertijd met een leuke game mee kan spelen en zelfs hoge winsten kan maken.

lotto goede doelen

De werking van lotto games en het steunen van goede doelen

Als je een lot koopt bij Lotto, is Lotto verplicht om een deel van jouw ingelegde geld aan goede doelen te geven. Koop je bijvoorbeeld voor 10 euro aan loten, dan wordt een deel van dit bedrag aan goede doelen gegeven en gaat de rest van het bedrag naar de bedrijfskas van Lotto. Maak je winst met jouw loten, dan wordt het bedrag dat Lotto jou moet betalen uit de bedrijfskas gehaald. Je haalt dus geen geld weg bij goede doelen als je geld wint met jouw loten, maar krijgt geld uit de kas van Lotto. Dit betekent dat je geld aan goede doelen geeft, maar ook zelf nog een mooi bedrag kan winnen door goede doelen te ondersteunen met Lotto games.

De goede doelen van Lotto

Welke goede doelen Lotto steunt door hen een deel van het ingelegde geld te geven, kun je eenvoudig op de website van Lotto zien. Enkele voorbeelden van goede doelen die Lotto steunt, zijn de goede doelen Het Oranje Fonds, het Aids Fonds, het Diabetes Fonds, het Fonds Psychische Gezondheid, KWF Kankerbestrijding en het Longfonds. In totaal steunt Lotto wel negentien verschillende goede doelen, dus je draagt als lottospeler indirect bij aan vele goede doelen in ons land. En omdat Lotto verplicht is om deze goede doelen ook echt een deel van de opbrengsten van het bedrijf te geven, hoef je je geen zorgen te maken dat het door jou ingelegde geld alsnog helemaal in de kas van Lotto verdwijnt.

 

About the Author: Sandra Bruns

Sandra Bruns is al sinds het begin van Online Lotto Spelen actief als schrijfster. Zij houdt zich dagelijks bezig met alles wat met iGaming te maken heeft en kent het wereldje dan ook goed. Naast Loterijen verdiept Sandra zich graag in de wereld van online casino's. Volg haar op LinkedIn!

Leave A Reply