Lotto te duur? Lees deze tips voor een goedkope deelname!

Veel mensen willen graag meespelen met lotto games om kans te maken op die grote jackpot, maar vinden de diverse lotto games die in ons land georganiseerd worden simpelweg te duur. Wil jij ook graag meespelen met lotto games, maar vind je de prijzen van loten eigenlijk te hoog? Lees dan in dit artikel hoe je de prijzen van loten eenvoudig kunt verlagen om goedkoper mee te kunnen spelen met de lotto.

lottospelers

Tip 1: sluit een abonnement af

Zeker als je vaak loten koopt, is het meespelen met lotto games vrij prijzig. Koop je iedere week één of meerdere loten, dan ben je al snel goedkoper uit als je een abonnement afsluit om lotto te spelen. Voor een abonnement betaal je enkele tientallen euro’s per maand, maar vaak is dit al goedkoper dan het wekelijks aanschaffen van losse loten. Koop je nu steeds losse loten, dan is het belangrijk om jezelf af te vragen of het afsluiten van een abonnement (bijvoorbeeld bij Icelotto) in jouw geval niet goedkoper is.

Tip 2: profiteer van een aanbieding

Loterijen zijn altijd bezig met het zoeken van nieuwe leden. Om mensen te overtuigen om lid te worden, gebruiken de verschillende loterijen in ons land diverse interessante aanbiedingen. Dit kunnen aanbiedingen zijn als de eerste maand gratis spelen, drie gratis loten en een gratis cadeau bij het afsluiten van een abonnement, maar ook aanbiedingen als een extra lot gratis. Door op aanbiedingen van loterijen te letten, de aanbiedingen met elkaar te vergelijken en de beste aanbieding te selecteren, haal jij zo veel mogelijk uit je abonnement en ben je door hoge kortingen mogelijk veel goedkoper uit.

Tip 3: lok zelf een aanbieding uit

De laatste tip klinkt misschien een beetje gek, maar als lid van de loterij kun je ook zelf een aanbieding uitlokken. Geef je namelijk aan dat je wil stoppen met de loterij, dan zal iedere loterij proberen om je toch als lid te houden. Om ervoor te zorgen dat je de loterij niet opzegt, krijg je diverse interessante aanbiedingen. Wil je korting op jouw lidmaatschap of wil je meer loten krijgen voor het geld dat je betaalt, dan is dreigen met opzegging dus zeker een goede manier om aanbiedingen te krijgen.

About the Author: Sandra Bruns

Sandra Bruns is al sinds het begin van Online Lotto Spelen actief als schrijfster. Zij houdt zich dagelijks bezig met alles wat met iGaming te maken heeft en kent het wereldje dan ook goed. Naast Loterijen verdiept Sandra zich graag in de wereld van online casino's. Volg haar op LinkedIn!

Leave A Reply