De lotto winnen met het verkeerde lot

Stel, je wilde geen lot kopen, maar wint toch een prijs van vijf miljoen. Dan mag je natuurlijk van enig geluk spreken. Dit lijkt misschien een verzonnen verhaal, maar niets is minder waar. Het overkwam een vrouw uit New Jersey in de Verenigde Staten. De vrouw kreeg namelijk een verkeerd lot in handen, anders dan haar eigen lot. Sterker nog, de vrouw wilden eigenlijk een kraslot, maar kreeg een gewoon lot. Dit was niet de bedoeling, maar precies op het nieuwe lot viel de grote prijs. Daardoor is ze nu ineens toch miljonair geworden. Terwijl ze nog niet de volle prijs voor het lot heeft hoeven betalen ook.

lotto winnen verkeerde lot

De krasloterij

Ook in Nederland worden krasloten verkocht. Wie weleens heeft meegespeeld weet dat het verschil tussen krasloten en gewone loten flink groot is. Het is dus opvallend dat de winkelbediende in het New-Yorkse Manhattan de vrouw zomaar een verkeerd lot gaf. Bovendien kost een kraslot een dollar terwijl de gewone loterij tien dollar per lot kost. De vrouw wilde zelfs nog bijbetalen, maar daar wilde de bediende niets van weten. Hij zag het als zijn eigen fout. Aan de lotto deed zij verder nooit mee. Dat ze flink gewonnen had ging ook pas dagen toen bekend werd dat de loterij al twee weken op zoek was naar een winnaar die zich nog niet gemeld had.

Uitgeven

De prijs van vijf miljoen dollar is inmiddels in ontvangst genomen. Ook het uitgeven van het geld is inmiddels begonnen. Het eerste wat de vrouw namelijk deed toen zij het geld in handen kreeg was een vakantie boeken. Inmiddels zit zij met haar gehele familie op de Bahama’s om te genieten van de onverwachte miljoenenprijs die in haar schoot geworpen werd. Zo blijkt dat ondanks alle tips die gegeven kunnen worden en alle rituelen waaraan spelers zich houden, ook geluk nog altijd een grote rol kan spelen in het winnen van een loterij.

About the Author: admin

Leave A Reply