Overstappen naar een andere loterij? Vergeet je oude loterij niet op te zeggen

Ben je niet tevreden met de loterij waar je nu lid van bent, dan kun je ervoor kiezen om over te stappen naar een andere loterij. Veel mensen denken er wel aan om een nieuw abonnement af te sluiten bij een andere loterij, maar vergeten hun oude abonnement stop te zetten.

overstappen-loterij

Voorkom dubbele kosten, zeg de oude loterij eerst op

Om te voorkomen dat je onnodig dubbele kosten moet betalen voor jouw deelname aan een loterij, raden wij je aan om je oude loterij eerst op te zeggen en dan pas een nieuw abonnement af te sluiten bij een andere loterij. Dit betekent dat je pas lid wordt van een andere loterij als je de bevestiging hebt dat je geen lid meer bent van je huidige loterij, zodat je geen dubbele kosten hoeft te dragen.

De loterij opzeggen: hoe werkt dat?

Hoe je jouw loterij abonnement precies op moet zeggen, is afhankelijk van de loterij waar je lid van bent. Bij sommige loterijen moet je een brief sturen om je abonnement stop te zetten, terwijl andere loterijen een telefonische opzegging van je abonnement ook goedkeuren.

Om erachter te komen hoe je jouw loterij stop moet zetten, raden wij je aan om op de website van jouw loterij te kijken. Vaak vind je hier wel een pagina over het opzeggen van de loterij of wordt deze vraag behandeld in de veelgestelde vragen. Staat er niets over het opzeggen van de loterij op de website van jouw huidige loterij, dan kun je altijd nog contact opnemen met de klantenservice om te achterhalen hoe je jouw abonnement bij de loterij op moet zeggen. Soms is het bellen naar de klantenservice al voldoende en anders kom je er op deze manier meteen achter hoe je jouw abonnement dan wel stop moet zetten.

Tip: speel bij EuroMillions deze week mee voor de EuroMillions SuperDraw!

About the Author: Sandra Bruns

Sandra Bruns is al sinds het begin van Online Lotto Spelen actief als schrijfster. Zij houdt zich dagelijks bezig met alles wat met iGaming te maken heeft en kent het wereldje dan ook goed. Naast Loterijen verdiept Sandra zich graag in de wereld van online casino's. Volg haar op LinkedIn!

Leave A Reply