EuroMillions Superdraw

Eens in de zoveel tijd wordt de EuroMillions Superdraw georganiseerd die garantstaat voor een zeer grote jackpot en een groot aantal deelnemers. Het maakt hierbij niet uit of de jackpot in een vorige Superdraw gevallen is of niet, de jackpot is namelijk altijd hoog! Over het algemeen wordt dit ongekende prijzenfestijn georganiseerd op verjaardagen van bekende mensen of bij andere speciale gelegenheden. Lees hieronder hoe jij meedoet aan de EuroMillions Superdraw.

euromillions-superdraw

De laatste EuroMillions Superdraw werd alweer enige tijd geleden georganiseerd. Des te leuker is het dus dat we nu weer een nieuwe trekking kunnen verwachten.

Werking van de EuroMillions Superdraw

De werking van de EuroMillions Superdraw komt overeen met de werking van andere loterijen die door EuroMillions georganiseerd worden. Het enige verschil is dat de gegarandeerde jackpot van deze megatrekking veel hoger ligt dan die van andere loterijen. De jackpot vande trekking is afhankelijk van hoeveel er al in de prijzenpot zit. In ieder geval bedraagt de jackpot steevast €100 miljoen of meer.

5 Nummers, 2 lucky stars

De jackpot van de EuroMillions Superdraw wordt gewonnen door de speler die alle vijf nummers en twee Lucky Stars op zijn of haar lot heeft staan. Mocht niemand de jackpot winnen, dan wordt de jackpot verdeeld over de spelers die daarna de beste loten hebben. Op dit punt verschilt The Superdraw van andere loterijen, waarbij de niet-gevallen jackpot wordt meegenomen naar de volgende trekking.

Sponsoring voor de EuroMillions Superdraw

Om de EuroMillions Superdraw mogelijk te maken kan de loterij terugvallen op het EuroMillions Booster Fund. Dit fonds ontvangt normaliter 8,6% van de opbrengsten van een gewone loterij van EuroMillions. Door de populariteit van The Superdraw zal de huidige beginjackpot naar alle waarschijnlijkheid nog flink toenemen in de dagen waarop loten voor de loterij verkocht worden.

Meespelen?

Er zijn verschillende online aanbieders waarbij je kunt meespelen voor Europa’s dikste prijzenpot. Ze hebben allemaal een paar zaken gemeen:

  • Je maakt kans op die enorme jackpot
  • Je speelt online vanuit je luie stoel mee
  • Prijzen worden automatisch bijgeschreven

Dus ook die enorme jackpot winnen? Speel mee met de EuroMillions Superdraw via bijvoorbeeld theLotter!

About the Author: admin

Leave A Reply