Powerball jackpot nu $403 miljoen: speel mee!

De Powerball loterij jackpot is langzaam weer aan het opklimmen naar recordhoogten. En al is dit geen record, we hebben het nog steeds over een prijs die je in je leven niet op krijgt. Speel dus ook mee als jij kans wilt maken op die astronomische Powerball loterij jackpot van $403 miljoen!

powerball jackpot 403 miljoen

De Powerball jackpot is lekker hoog!

De nieuwe winnaar van de Powerball jackpot zal misschien niet de grootste winnaar ooit zijn (als hij valt), echt bekaaid kom je er niet van af met deze enorme monsterprijs. Wat kun je allemaal wel niet doen met $403 miljoen? Al koop je 3 nieuwe huizen en 10 nieuwe auto’s, je hebt waarschijnlijk nog genoeg over!

Hoe speel je mee?

Er zijn 2 aanbieders van de Powerball loterij die we kunnen aanbevelen: Icelotto en theLotter. Hieronder zie je wat meespelen kost en kun je direct meedoen!

Aanbieder iDEAL? Prijs vanaf  
Icelotto Ja €5,95
theLotter Ja €14,10 (3 rijen)

 

Stel je voor…

Je wint die Powerball jackpot van $403 miljoen. Heb je dan al enig idee wat je ermee gaat doen? Van dat geld kun je al je dromen waarmaken. Maak eerst een reis of boek een lange vakantie. In de warme zon, met het witte zand tussen je tenen, uitkijkend over de zee, kun je dan rustig laten bezinken dat je schathemeltjerijk bent. En dan? Doe je rustig aan, of verhuis je naar een mooi huis? Nieuwe auto, of rijd je de oude gewoon op? Zeg je de baas (al dan niet netjes) vaarwel, of blijf je werken? Je kunt zelf kiezen hoe je met je nieuwe rijkdom omgaat. Wel kun je van 1 ding zeker zijn: het leven wordt er een stuk gemakkelijker op met deze Powerball jackpot!

Meer weten?

Voordat je je inschrijft voor deze enorme Powerball Jackpot wil je misschien eerst wat meer te weten komen over deze loterij. Lees dan eerst hier ons artikel over de Powerball loterij. Wil je ook meer informatie over de aanbieders? Lees meer over:

About the Author: Sandra Bruns

Sandra Bruns is al sinds het begin van Online Lotto Spelen actief als schrijfster. Zij houdt zich dagelijks bezig met alles wat met iGaming te maken heeft en kent het wereldje dan ook goed. Naast Loterijen verdiept Sandra zich graag in de wereld van online casino's. Volg haar op LinkedIn!

Leave A Reply