Zoektocht naar beste lottoverkooppunten

In Nieuw-Zeeland is een zoektocht naar de beste verkooppunten van lottotickets begonnen. Omdat in het land één van de grootste jackpotprijzen in de geschiedenis de deur uit gaat zijn veel mensen ertoe gekomen om uit te zoeken hoe zij hun kansen zo groot mogelijk kunnen maken. Dit heeft onder andere geleid tot het uitzoeken van de winkels die relatief gezien de meeste winnende loten hebben verkocht door de jaren heen. De prijs van 32 miljoen Nieuw-Zeelandse dollars of 18,5 miljoen euro, wordt namelijk ook vergezeld van een aantal andere miljoenenprijzen. Extra onderzoek doen is daardoor zeer aantrekkelijk.

loterij kiezen

Negenhonderd jaar

De jackpot is slechts twee keer in de geschiedenis hoger geweest dan nu in Nieuw-Zeeland. Omgerekend moet iemand die het minimumloon verdient negenhonderd jaar werken om aan de 32 miljoen Nieuw-Zeelandse dollar te komen. Bovendien zou er dan ook nog belasting af gaan waardoor het nog langer zou duren. Het is daarom dus ook goed te begrijpen dat veel inwoners van het land willen meespelen om een kans op deze prijs van gigantische omvang te maken. Zelfs de plaatselijke kranten zijn zich nu met de zoektocht naar de ideale verkooppunten gaan bemoeien. Zij plaatsen lijsten met succesvolle verkopers in de krant en op de websites.

Opvallende zaken

Opvallend is dat er inderdaad veel verschil tussen de verkooppunten zit. Zo zijn er bijvoorbeeld winkels die al 45 keer een miljoenenprijs hebben verkocht. Daarachter is een gat en volgen winkels met 32 succesvolle loten. Dat deze aantallen vrij hoog liggen komt door het flinke aantal miljoenenprijzen dat jaarlijks wordt uitgekeerd. In 2017 waren er bijvoorbeeld als 46 winnaars van een miljoen of meer. Dertien van hen wonnen een jackpotprijs. Dit betekent dus dat er een reële kans bestaat dat de prijs van 18,5 miljoen euro er dus ook uit gaat. De bewoners van het land zijn op de hoogte van deze kennis, daardoor is de vraag ook groot.

Beste verkooppunt? Dat is en blijft gewoon online!

About the Author: admin

Leave A Reply