Koop je lot eens elders

Speel je al lang mee met de lotto? Dan is de kans groot dat er een aantal gewoontes zijn in gesleten. Denk nu eens goed na. Je hebt bijvoorbeeld al vele jaren week in week uit de loten op dezelfde plek gehaald. Hoeveel heeft dit je nu eigenlijk opgeleverd? Wordt het niet eens tijd om een keer iets anders te proberen? Je kunt heel gemakkelijk op allerlei plaatsen loten kopen. Sterker nog, er is zelfs goed na te zijn waar de prijzen net iets vaker vallen. Waarom zou je hier niet eens een keer gebruik van maken? Zo kan je misschien eindelijk ook eens een keer het succes hebben waar je al zo lang op hoopt.

lottospelers

Onderzoeken bekijken

Dat er op de ene plek meer wordt gewonnen dan op de andere is geen fabeltje. Er zijn onderzoeken in verschillende landen gedaan die dit ondersteunen. Wat wel belangrijk is om te weten is dat deze onderzoeken nog niet compleet zijn. Wel is het zo dat de verschillen soms al flink groot kunnen zijn. Zo is het bijvoorbeeld zo dat uit onderzoeken in sommige landen naar voren kwam dat in sommige provincies tot wel tien keer meer werd gewonnen dan in andere provincies. Dit kan dus al snel de moeite waard zijn om eens een keer om te rijden om je loten aan te schaffen.

Meer inzicht nodig

Het is wel belangrijk om te weten dat er nog meer onderzoek nodig is. De cijfers die nu bekend zijn zeggen immers nog niet alles. Ze zeggen dat er op sommige plekken pieken waarneembaar zijn. Dit kan soms zelfs zo specifiek zijn als het aanwijzen van bepaalde verkooppunten. Dit is bijvoorbeeld in Ierland onlangs bewezen. Wat echter niet bekend is, is de verklaring waarom op deze plekken meer gewonnen wordt. Dit is wat nog altijd onderzocht wordt. Het hoort immers zo te zijn dat de lotto niet selectief is. Iedereen kan overal even veel kans maken.

About the Author: admin

Leave A Reply