Liefhebbers komen met bitcoinloterij

De populariteit van bitcoin kent momenteel geen grenzen. Dit is ook terug te zien in bijvoorbeeld de organisatie van de allereerst bitcoinlotto. De prijzenpot liegt er niet om. Er zijn duizend bitcoins te winnen. Omgerekend gaat het dan al snel om zo’n 11, 5 miljoen euro aan winst. Het is daarbij ook belangrijk om te weten dat het niet om een schimmig project gaat. De loterij heeft een officiële licentie en mag dus gewoon trekkingen gaan houden en prijzen uitkeren aan winnaars, zonder dat daarbij problemen hoeven te ontstaan. Op dit moment staat de loterij echter nog niet geheel op zichzelf.

bitcoinloterij

 

Gekoppeld aan de Bonoloto

De uitslag van de loterij wordt op dit moment aan de uitslag van een bekende Spaanse loterij gehangen. Het gaat dan om de populaire Bonoloto. De uitkomst van die trekking wordt ook aangehouden bij deze eerste goedgekeurde bitcoinlotto. Dit houdt ook in dat bijvoorbeeld jackpotprijzen die op meerdere tickets vallen ook gedeeld moeten worden. De geldprijzen en de bitcoinprijzen zijn echter wel gescheiden. Wie in de bitcoinlotto meespeelt speelt niet automatisch ook in de Bonoloto mee en omgekeerd. Het voordeel van de bitcoinlotto is vooral dat de winst direct in een bitcoinwallet kan worden gestort na de trekking.

Gebruikelijke opzet

Hoewel de uitkering van de prijzen misschien anders werkt, is de loterij verder nagenoeg hetzelfde als de gewone loterij die iedereen kent. Er worden zes getallen getrokken uit een pool van 49. Zijn ze alle zes goed gekozen, dan is er maximale winst. Er zijn echter ook kleinere prijzen te winnen. Omdat het spel nog flink kleiner is, is het op dit moment volgens de geleerden nog zo dat de kans op winst tien keer zo groot is als in de gewone Bonoloto het geval is. Dit maakt het zeer interessant voor spelers om voor de kansen te gaan.

About the Author: admin

Leave A Reply