Man komt met opvallende claim op prijs van drie miljoen

De lotto kan nog weleens tot opvallende rechtszaken leiden. Dit is bijvoorbeeld het geval in het Australische Sydney. Daar is een man een rechtszaak tegen de plaatselijke loterij begonnen. Hij claimt een prijs van iets meer dan drie miljoen Australische dollar. Volgens de man had hij de prijs te pakken maar is die hem ontnomen door de medewerker van de boekhandel waar hij zijn loten kwam verzilveren. De zaak moet hem alsnog de prijs opleveren is zijn hoop. De man zegt met eigen ogen gezien te hebben dat zijn lot een winnend lot was en wil dit nu bewijzen.

opvallende aanklacht lotto

Loten weggooien

Volgens de man zag hij winnaar oplichten op de kassa. Desondanks gooide de medewerker van de boekhandel zijn lot direct weg. Daardoor kun hij zijn prijs dus niet ophalen. De reden waarom de medewerker van de boekhandel dit heeft gedaan is nog niet bekend. Volgens de man die de aanklacht heeft ingediend zag hij de woorden winnaar onder voorbehoud staan. Hij vroeg de medewerker wat dit betekende, maar kreeg hierop geen antwoord. De man zegt destijds, in 2015, geen idee te hebben gehad wat een winnaar onder voorbehoud is. Hij claimt dat de medewerker dit ook niet wist omdat deze onvoldoende Engels sprak.

Kleine kans

Kenners geven de man slechts een kleine kans dat hij de rechtszaak ook daadwerkelijk gaat winnen. De zaak loopt inmiddels al drie jaar. Destijds is er direct gezocht naar de loten van de man. Onder andere werd dit gedaan door de eigenaar van de boekhandel. De loten die beschreven werden zijn echter nooit teruggevonden. Daarnaast is nergens terug te vinden dat de man daadwerkelijk de betreffende loten ook had gekocht. Dit zou moeten inhouden dat het lot nooit is afgedrukt en dus nooit bestaan heeft. Dit maakt de kans klein dat er ook daadwerkelijk uitbetaald gaat worden door de loterij.

About the Author: admin

Leave A Reply