Na de droomwinst van de lotto

Wie zijn droom ziet uitkomen door het winnen van de lotto komt voor een moeilijk probleem te staan. Er moet namelijk een nieuwe droom worden gezocht. Dit kan soms tot vreemde taferelen leiden. Zo is bijvoorbeeld in Engeland nu een huis te koop dat door een loterijwinnaar enkele jaren geleden is gebouwd. Het huis zit vol met verwijzingen naar de winst. Zo staan de winnende getallen in het zwembad afgebeeld door de vorm van de tegels. De bewoners, de oud-winnaars van de lotto, willen inmiddels echter iets heel anders. Het huis staat daarom dus te koop.

online lotto spelen

Miljoenenprijs

Het zwembad heeft naast de prijs ook de naam, de datum en het bedrag staan op de bodem. De winnaar pakte destijds, in 1998, een prijs van twaalf miljoen pond. Het huis werd voor vier ton gebouwd. Naast het zwembad heeft het ook zes slaapkamers, een priv├ęsportschool, een sauna, hot tub en een eigen kleedkamer. Het voelt dus alsof een wellnessoord betreden wordt. Op de bovenverdieping is een man cave ingericht. Zo is daar een snookertafel te vinden naast een bar en een gamekamer en een eigen videozaal. Wie de loterij niet heeft gewonnen, maar wel voldoende vermogen heeft, kan dit nu allemaal overnemen.

Nieuwe droom

Hoewel alles naar wens was voor de lottowinnaar, ontwikkelde hij een nieuwe droom. Dit betekende dus ook dat zijn leven flink veranderde. Zo ging hij zich bezighouden met paardenraces. Dit deed hij onder andere door drie paarden te kopen. Inmiddels heeft hij daarom een geheel nieuw complex in een heel ander gebied laten bouwen. Sinds hij zich met paarden bezighoudt heeft hij meer vermogen opgebouwd met de verkoop van de dieren. Dit is dan ook een tip die de Engelsman heeft voor andere winnaars. Investeer in een branche waarin meer te verdienen is. Het geld gaat anders ooit op. Zelfs bij grote winst.

 

About the Author: admin

Leave A Reply