Meespelen met de loterij in Amerika: zo doe je dat

In de Verenigde Staten is er echt sprake van een grote loterijkoorts. Dit is niet zo gek, want door met loterijen als de Powerball loterij mee te spelen, kun je flinke geldprijzen van wel 1,1 miljard euro winnen. Wil jij ook een keer meespelen met een loterij die zulke hoge geldprijzen vergeeft? Speel dan mee met de Powerball loterij in Amerika, want dit is gewoon mogelijk.

meespelen loterij amerika

De Powerball loterij: een korte introductie

De Powerball loterij, kortweg Powerball genoemd, is een Amerikaanse loterij die in totaal over 45 loterijen verdeeld is. Deze loterijen beheren de gezamenlijke jackpot, waardoor deze erg snel heel hoog kan worden. Samen met de Mega Millions loterij is de Powerball loterij de grootste loterij van de wereld, met de grootste geldprijzen. De trekkingen zijn iedere woensdag- en zaterdagnacht in Amerika (plaatselijke tijd).

Speel je mee met de Powerball loterij, dan speel je met 5/59 witte ballen en 1/35 Powerballen. Je betaalt 2 dollar voor een lot, kiest vijf nummers uit een reeks van 69 witte ballen en kiest een nummer van de 26 Powerballs. Je wint de jackpot als je alle vijf nummers en de Powerball goed hebt voorspeld.

Meespelen met de Powerball loterij

Ook al kom je niet uit Amerika en woon je in Nederland: je kunt gewoon meespelen met de Powerball loterij. Voorheen waren er 2 manieren om mee te spelen met een van de grootste loterijen van de wereld, namelijk:

  1. Je regelt een tussenpersoon via een speciale website. Je typt ‘Play Powerball jackpot abroad’ in bij Google en je komt vanzelf op een website terecht met tussenpersonen voor het meespelen met de loterij.
  2. Je regelt een Amerikaan die voor jou in de VS een lot kan kopen, zoals iemand die je kent en die in de VS woont of op vakantie is.

Meespelen zonder rompslomp? Speel online!

Je kunt nu eenvoudig meedoen met de Powerball door online mee te spelen. Zo maak je net zoveel kans op de Powerball jackpot, maar hoef je geen moeilijke dingen te doen. Alles wordt automatisch bijgehouden, dus je weet vanzelf of je gewonnen hebt. Meer weten? Kijk eens bij Icelotto.

About the Author: admin

Leave A Reply