Powerball jackpot: dit kun je ervan kopen

De Powerball jackpot heeft nog nooit zo hoog gestaan. Sterker nog: geen enkele jackpot ooit heeft nog zo hoog gestaan. Met $1,3 miljard is deze hoofdprijs zelfs bijna 2 keer zo groot als de vorige recordjackpot. Die werd gewonnen bij Mega Millions en bedroeg 656 miljoen dollar. Wat zou jij doen als je deze enorme Powerball Jackpot wint? Hier wat bijzondere dingen die je kunt kopen.

Hier speel je mee voor de Powerball jackpot

Nederlandse site? Betalen met iDEAL? Direct bezoeken
Icelotto Ja Ja Klik hier >>
365LottoWorld Ja Nee Klik hier >>
theLotter Ja Ja Klik hier >>

1. Dit jacht-eiland

powerball jackpot

Bij het jetsetleven hoort natuurlijk een jacht. Jij lacht iedereen uit in de haven van St. Tropez als jij op je varende eiland met daarop een miniatuurversie van de straten van Monaco komt aandrijven. Wees niet bang: de geschatte prijs is ‘slechts’ $1 miljard, dus je houdt nog steeds $300 miljoen over. Bijvoorbeeld om een leuke auto te kopen om over je eigen straat te rijden. Of om het personeel op je jacht van te bekostigen.

2. Deze woning

powerball jackpot

Ook aan dit Antilla-gebouw gaat niet je complete Powerball Jackpot op. Net als bovengenoemd jacht, houd je naar schatting $300 miljoen over om nog leuke dingen van te doen. Voor die $1 miljard krijg je een woning met meet vloeroppervlak dan het paleis van Versailles. Uiteraard heb je een eigen bioscoop, een spa, meerdere zwembaden en zelfs een sneeuwkamer om lekker af te koelen. Je moet er alleen wel voor naar India verhuizen.

3. Je eigen Airbus A380 + een Boeing 747-8

powerball loterij jackpot

Een privéjet is leuk, maar voelt misschien wat te krap aan voor een miljardair. Dan koop je gewoon een Airbus A380, ’s werelds grootste commerciële vliegtuig, en richt je die in naar je eigen smaak. Kost je $810 miljoen. En als je het met je man/vrouw niet eens wordt over de bestemming van de reis, stuur je hem/haar toch op pad met de Boeing 747-8 die je er voor $357 miljoen bij koopt? Blijft er nog genoeg zakgeld voor jullie beiden over om een leuke vakantie te hebben.

4. Een professionele sportclub

Fan van Italiaans voetbal? AC Milan is voor $945 miljoen van jou. Als je meer hebt met honkbal, kun je ook voor de Chicago Cubs gaan. Die kosten $1 miljard. IJshockeyfans kunnen de Toronto Maple Leafs aanschaffen. Ook daarvoor betaal je $1 miljard. Liever basketbal? De L.A. Lakers zijn voor eveneens $1 miljard van jou.

5. Een eilandengroep

powerball loterij jackpot

Zo’n drijvend eiland met Monaco erop is leuk, maar een echte eilandengroep is wellicht een betere investering. Koop van je Powerball jackpot gewoon de Salomonseilanden. Kost je $1 miljard, heb je nog genoeg over om de boel lekker vol te bouwen. Of je laat het zo en geniet van 1 van de mooiste plekken op aarde in alle rust.

Koop nog snel jouw loten voor de Powerball jackpot

Weet jij al wat je gaat doen met die immense Powerball jackpot? Koop nu snel jouw loten en zorg dat je meedingt naar die enorme prijs. Lees hier meer over de Powerball loterij.

Hier speel je mee voor de Powerball jackpot

Nederlandse site? Betalen met iDEAL? Direct bezoeken
Icelotto Ja Ja Klik hier >>
365LottoWorld Ja Nee Klik hier >>
theLotter Ja Ja Klik hier >>

About the Author: admin

1 Comment

Leave A Reply