Welke lottogetallen bieden de meeste kansen?

Als het toch eens mogelijk was om de lotto te kunnen winnen door de code te kraken. Dat zou een echte doorbraak betekenen. De kans dat dit gebeurt is nog kleiner dan dat je de lotto op de gebruikelijke manier wint. Dat neemt niet weg dat je de loterij wel op andere manieren enigszins kan beïnvloeden. Als je bijvoorbeeld een aantal vast strategische keuzes maakt, dan vergroot je daarmee de kans op winst. Hierover wordt ook steeds meer bekend omdat vooral wiskundigen hier veel onderzoek naar doen. Zo is er bijvoorbeeld best wel iets zinnigs te zeggen over de getallenkeuze.

lottonummers meeste kansen

Een rekensom maken

Het eerste wat je moet doen is goed leren rekenen. Je kunt op die manier namelijk de beste jackpotcombinaties berekenen. Omdat het er meerdere zijn is dus niet gezegd dat jouw combinatie ook de winnende is, maar je verhoogt wel je kans. Je moet altijd vijf getallen kiezen die samen bij elkaar opgeteld een som van een getal tussen 104 en 176 maken. In twee van de drie gevallen is dit namelijk de som van een winnende combinatie. Tel dus altijd de vijf getallen die je kiest even na of het klopt. Daarmee zet je alvast een grote stap in de goede richting.

Verschillen zijn belangrijk

Het is bij het kiezen ook belangrijk dat je voldoende variatie in je gekozen nummers aanbrengt. Dat betekent dus dat je niet twee keer uit hetzelfde tiental moet kiezen. Denk bijvoorbeeld aan de keuze voor 11 en 19 in dezelfde reeks, dat is fout. Ook getallen met hetzelfde eindcijfer kiezen is geen goed idee. 28 en 48 kan je beter vervangen door 23 en 49. Blijf iedere keer als je een reeks getallen kiest alles narekenen om te zien of je som nog klopt. Blijf ook iedere keer als je meespeelt weer andere combinaties proberen. Uiteindelijk verhoogt dit je winstkans een beetje.

About the Author: admin

Leave A Reply