Powerball winnen: dit moet je (niet) doen

Wie gaat de Powerball winnen? Over een paar uur zullen we het weten. Dan zit iedereen met zijn loten in de aanslag om te zien of hij of zij de winnaar is van die monsterjackpot die op dit moment bijna $1,5 miljard meet. Tenminste, als je loten gekocht hebt. Ondertussen kijken we wat jou wel en niet kan helpen om de Powerball te winnen.

Heb je nog geen loten? Kijk dan hier.

powerball winnen

De Powerball winnen is waarschijnlijk je grote droom. En je bent niet de enige. Toch zijn er manieren om je kans aanzienlijk te vergroten. Wat kun je allemaal doen?

Je lievelingskleren aantrekken

Natuurlijk zit je klaar in je gelukskloffie. Niet dat het helpt, maar je weet maar nooit. Mooi gewassen en gestreken, of nog voorzien van de zweetplekken van de laatste keer dat je te horen kreeg dat je die baan had, of die keer dat je geslaagd was voor je rijbewijs, omdat je bang was het geluk eruit te wassen. Gaat dit je helpen de Powerball te winnen? Nee.

3 keer het licht aan en uit doen

Behalve irritant voor anderen in huis, is het niet de beste strategie om die Powerball jackpot te pakken. Hetzelfde geldt voor de deur op slot en van het slot draaien en andere trucjes. Mocht je dit toch doen, let er dan wel op dat je het een oneven aantal keer doet. Anders schiet je er niets mee op. Maar wat je ook doet, je gaat er in ieder geval niet de Powerball mee winnen.

Groepsspelen/groepsaankoop

Met groepsspelen of groepsaankoop koop je een aandeel in een straatje loten. Je hebt dus bijvoorbeeld 1/100 aandeel in 100 loten. Zo maak je 100 keer meer kans om de Powerball te winnen. Het enige is: je krijgt dan ook 1/100 van de prijs. Aan de andere kant: 1/100 van $1,5 miljard is nog steeds $15 miljoen, dus genoeg om zorgeloos de rest van je leven te leiden. Wil je meer? Dan koop je gewoon een groter aandeel.

Klaar om die Powerball te winnen?

Wil jij de Powerball winnen? Begin dan eerst met het kopen van loten voor de Powerball loterij. Doe dit bij een van onze gerenommeerde online aanbieders, zoals Icelotto. Ga direct naar Icelotto.

 

About the Author: admin

Leave A Reply