Simpele trucs om meer kans in de lotto te maken

Wie de lotto wil winnen moet wat geluk hebben, maar kan zelf ook wat stappen ondernemen. Wie namelijk wat slimme zaken doet, maakt de kans op winnen een flink stuk groter. Dat heeft onder andere te maken met simpele zaken zoals kansberekeningen. Wie zijn kansen vergroot, maakt dus ook gewoon echt meer kans. Dit hoeft niet alleen voor de grote jackpotprijzen te gelden, maar juist ook voor de vele andere prijzen die er te winnen zijn in loterijen. Wie zich aan deze simpele zaken houdt, kan een flinke stap voorwaarts maken. Dat begint al bij het maken van bewuste keuzes in de winkel.

simpele trucs meer kans lotto

Loten kopen

Het kans maken op het winnen van de lotto begint natuurlijk altijd bij het kopen van loten. Daarbij geldt een simpele rekensom. Wie één lot koopt, maakt minder kans dan iemand die twee loten koopt. Wil je dus zorgen dat er meer mogelijkheden zijn om prijzen te winnen, maak dan budget vrij om het aantal loten waar je mee speelt wat te vergroten. Natuurlijk is het hierbij niet de bedoeling dat je jezelf in de schulden steekt. Heb je echter voldoende geld om één of twee loten meer te kopen voor trekkingen in de toekomst, laat dit dan niet na.

Samen spelen

Wie zelf niet het geld heeft om meer loten te kopen, kan ook voor een alternatieve oplossing kiezen. Het spelen in een groep kan immers ook een goede manier zijn om aan meer kansen te komen. Natuurlijk is het dan wel zo dat prijzen die gewonnen worden ook gedeeld moeten worden. Dit neemt echter niet weg dat er wel door een groter aantal loten ook een grotere kans op succes is. Zelfs wanneer het uitgekeerde bedrag in de praktijk per persoon dan iets kleiner zal zijn. Wie zelf niet de middelen heeft om meer loten te kopen, kan via deze weg alsnog hetzelfde bereiken.

About the Author: Sandra Bruns

Sandra Bruns is al sinds het begin van Online Lotto Spelen actief als schrijfster. Zij houdt zich dagelijks bezig met alles wat met iGaming te maken heeft en kent het wereldje dan ook goed. Naast Loterijen verdiept Sandra zich graag in de wereld van online casino's. Volg haar op LinkedIn!

Leave A Reply