Staatslot kopen? Probeer deze alternatieven

Een staatslot kopen is voor veel mensen een automatisme geworden. Soms letterlijk, want met een abonnement krijg je je lot maandelijks thuisgestuurd. Voor sommigen hoort het er een beetje bij: elk jaar tegen de eindejaarstrekking een lot kopen. En waarom ook niet? Je kunt tot ruim 38 miljoen euro winnen. Toch zouden wij je aanraden om naar deze alternatieven te kijken voordat je een staatslot koopt.

staatslot kopen

Powerball Loterij

Een staatslot kopen kan dan veel nostalgische waarde hebben, een lot van de Powerball loterij heeft pas echt veel waarde! Met monsterjackpotten die over de 1,5 miljard dollar gaan, ben je met een jackpot uit deze loterij pas echt verzekerd van nooit meer hoeven werken.

Mega Millions Loterij

Zo absurd hoog als de jackpot van de Powerball loterij wordt het niet, maar dat maakt de Mega Millions loterij allesbehalve oninteressant. Zeer geregeld kun je boven de 100 miljoen dollar winnen in dit Amerikaanse prijzenfeest. Behoorlijk veel winkans kun je bovendien verwachten als je gaat groepsspelen bij de online aanbieder. Tel dat alles bij elkaar op en ook jij snapt niet meer waarom mensen een staatslot kopen!

EuroMillions Loterij

Voor degenen die het wat dichter bij huis zoeken, is de EuroMillions loterij een goed alternatief. Je hebt nog steeds een jackpot die tot maximaal 190 miljoen euro oploopt. Zie dat maar eens op te maken! De goede vertegenwoordiging in Nederland maakt dat veel mensen deze loterij boven de Amerikaanse loterijen verkiezen als ze geen staatslot kopen.

EuroJackpot Loterij

In dit rijtje alternatieven voor een staatslot kopen is dit de minst gulle loterij. Toch is een prijzenpot die de 90 miljoen euro kan aantikken ook niet bepaald misselijk te noemen, en krap 3 keer zoveel als je ooit bij de Staatsloterij zult zien.Mocht je dus een beetje willen afwisselen, probeer dan zeker ook de EuroJackpot loterij.

Waarom deze loten in plaats van een staatslot kopen?

Je las al wat goede redenen waarom je deze loten in plaats van een staatslot kunt kopen, maar er zijn er nog meer: het gemak van online spelen, online je prijs incasseren en alles laten uitbetalen zonder je huis te verlaten! Kijk bijvoorbeeld eens naar het speelgemak van theLotter en Jackpot.com.

About the Author: admin

Leave A Reply