Nederlandse loterijen offline? Hier zijn 3 alternatieven

De spellen van de Nederlandse Loterij zijn momenteel offline. Zo kan er momenteel niet online meegespeeld worden met de Staatsloterij, Lotto en Toto. Wat kun je doen als je toch met een loterij mee wilt spelen, maar dan vanuit je luie stoel?

loterijen offline

theLotter

theLotter is een van de bekendste platformen als het gaat om online loterijen. Met in totaal 49 loterijen om uit te kiezen is er altijd wel een loterij te vinden die aansluit op je wensen. Uiteraard zijn de grootste Amerikaanse en Europese loterijen vertegenwoordigd, maar ook grote nationale loterijen, zoals die van Spanje en Italiƫ, vind je hier. Voor het betalen kun je met iDEAL en vele andere methoden terecht. Wil je meer kans maken op de hoofdprijs? Doe dan mee via groepsspelen! Lees meer over theLotter.

Icelotto

Een goed alternatief voor theLotter is Icelotto. Met een lange lijst aan loterijen van over de hele wereld komt zelfs de meest doorgewinterde loterijspeler aan zijn of haar trekken. Net als bij de concurrent is betalen snel en eenvoudig geregeld met iDEAL, wel zo veilig. Vaak vind je bij Icelotto bovendien interessante aanbiedingen, waardoor ja meestal aan het juiste adres bent als je voor de laagste inleg wilt meespelen. Ook hier vind je een manier om met een groep mee te spelen en zo je kans op de jackpot te verhogen. Lees alles over Icelotto!

Jackpot.com

Jackpot.com is een relatief nieuwe speler op de markt die een nieuw concept heeft ontwikkeld. Zo wed je op loterijen in plaats van echt een ticket te kopen. Het gaat net iets anders in zijn werk, maar je bent nog steeds verzekerd van dezelfde enorme prijzen. De website is overzichtelijk en in het Nederlands, betalen kan eenvoudig en veilig dankzij iDEAL en er is een ruime keuze uit verschillende loterijen. Met andere woorden: wie heeft die Nederlandse loterijen nog nodig? Ga snel aan de slag met Jackpot.com!

About the Author: Sandra Bruns

Sandra Bruns is al sinds het begin van Online Lotto Spelen actief als schrijfster. Zij houdt zich dagelijks bezig met alles wat met iGaming te maken heeft en kent het wereldje dan ook goed. Naast Loterijen verdiept Sandra zich graag in de wereld van online casino's. Volg haar op LinkedIn!

Leave A Reply