Betrouwbare buitenlandse loterijen

Er zijn heel wat buitenlandse loterijen te vinden waaraan je kunt meedoen. Maar welke van deze loterijen zijn ook betrouwbaar? In dit artikel geven we je een overzicht van betrouwbare buitenlandse loterijen.

betrouwbare buitenlandse loterijen

In principe zijn alle grote buitenlandse loterijen betrouwbaar. Dat wil zeggen:

  • Alle loten die (bij officiële winkels en online verkopers) verkocht worden zijn echt.
  • Elk lot maakt evenveel kans om een prijs te winnen.
  • De trekking verloopt officieel onder toeziend oog van een notaris.
  • Als je een prijs wint, wordt deze ook uitgekeerd.

Dus of je nu meespeelt met de EuroJackpot, de Powerball, de Duitse lotto of wat voor loterij dan ook, je kunt erop vertrouwen dat je eerlijk meespeelt voor de geadverteerde prijzen. Het enige dat bepaalt hoe betrouwbaar het spelletje gespeeld wordt, is de aanbieder.

Betrouwbare buitenlandse loterijen aanbieders

Heel simpel: koop je een lot van een onbekende op straat, dan heb je meer kans om opgelicht te worden dan wanneer je in een officiële winkel je lot koopt. Zo werkt het ook om het internet. Als jij betrouwbare loten voor buitenlandse loterijen wilt kopen, doe je dit bij een betrouwbaar verkooppunt. Gelukkig zijn er genoeg van deze verkooppunten online te vinden. Hieronder behandelen we er een paar.

theLotter

Van alle betrouwbare verkooppunten voor buitenlandse loterijen is theLotter de oudste. Deze aanbieder gaat al aardig wat jaren mee, en heeft al vele mensen gelukkig gemaakt met mooie prijzen. Zo won kort geleden een man uit Irak nog 6,4 miljoen dollar in de trekking van Oregon Megabucks. Ook zijn er veel mensen die al een paar ton tot een miljoen dollar hebben gewonnen via theLotter. Zulke prijzen keer je alleen maar uit als je een betrouwbare aanbieder bent. Lees hier meer over theLotter.

Icelotto

Een andere grote aanbieder die veel buitenlandse loterijen in het assortiment heeft, is Icelotto. Bij deze aanbieder vind je een scala aan interessante loterijen. Prijzen worden automatisch uitgekeerd op je account wanneer je wint, dus daar hoef je je geen zorgen over te maken. De Nederlandse website en veilig betalen met iDEAL maken het plaatje compleet. Hier lees je meer over Icelotto.

Jackpot.com

Nieuw in de online lotto is Jackpot.com. Deze aanbieder heeft zijn sporen verdient in diverse online spellen, en heeft zich sinds kort gestort op loterijen. Een groot aanbod en automatische uitkering van prijzen zorgen ervoor dat je eenvoudig mee kunt spelen. Ook heb je daardoor geen omkijken naar de trekkingen. Je kunt ze volgen, maar het is niet per se nodig: Jackpot.com houdt het voor je in de gaten. Ontdek hier alles over Jackpot.com.

About the Author: Sandra Bruns

Sandra Bruns is al sinds het begin van Online Lotto Spelen actief als schrijfster. Zij houdt zich dagelijks bezig met alles wat met iGaming te maken heeft en kent het wereldje dan ook goed. Naast Loterijen verdiept Sandra zich graag in de wereld van online casino's. Volg haar op LinkedIn!

Leave A Reply