Amerikaanse loterij

Amerikaanse loterij meespelen? Hier koop je je loten!

De Amerikaanse loterij is de meest tot de verbeelding sprekende loterij ter wereld. In Amerika lopen de prijzen op tot in de honderden miljoenen, zelfs tot over de anderhalf miljard dollar! Logisch dat ook jij wilt meespelen met de Amerikaanse loterij. Lees hier hoe ook jij mee kunt doen.

amerikaanse loterij

2 Amerikaanse loterijen

We spreken van de ‘Amerikaanse loterij’, maar in feite zijn er 2 verschillende grote loterijen (en een heleboel kleinere) waar je uit kunt kiezen. Verreweg de bekendste is de Powerball loterij. Iets minder bekend, maar zeker niet minder interessant, is de Mega Millions loterij. Samen zorgen deze loterijen voor de grootste jackpotten in de geschiedenis!

Powerball loterij

De bekendste Amerikaanse loterij is ook nog eens verantwoordelijk voor de grootste prijs in de wereldwijde loterijgeschiedenis. Maar liefst 1,5864 miljard dollar (dat lees je goed: 1.586.400.000 dollar!) werd er uitgekeerd. Daar steekt die amper 40 miljoen euro van de Staatsloterij toch een beetje schril bij af… Dit was trouwens niet de enige grote prijs. Het was al meerdere keren voorgekomen dat er meer dan 500 miljoen dollar werd uitgekeerd. Dat is pas On-Hollands rijk!

Meespelen?

Na al deze cijfertjes is het heel begrijpelijk als je een lot uit deze Amerikaanse loterij wilt bemachtigen. Dat kan. Meedoen met de Powerball is zelfs ontzettend makkelijk! Het enige dat je hoeft te doen, is een account aanmaken bij een van de online aanbieders en je kunt meedoen met dit prijzenfestijn. Lees hier meer over de Powerball loterij.

Speel nu mee met Powerball via Jackpot.com >>

Mega Millions loterij

Ook geen kleine jongen, die Mega Millions loterij. Lang was dit zelfs de wereldrecordhouder voor hoogste jackpot ooit (tot de Powerball jackpot van ruim anderhalf miljard begin 2016 werd uitgekeerd). Prijzen van in de honderden miljoenen dollars zijn niet ongewoon voor deze enorme Amerikaanse loterij, dus schofterig rijk worden is een optie!

Meespelen?

Hongerig geworden van al die miljoenen? Dan zit er maar 1 ding op: een account aanmaken bij Jackpot.com en meedoen met deze waanzinnige loterij! Je kunt al direct voor de eerstvolgende trekking meedoen en maakt dus direct kans op die enorme prijzen. Dus klik op onderstaande link en speel direct mee met deze bizarre Amerikaanse loterij!

Speel nu mee met Mega Millions via Jackpot.com >>

Over Jackpot.com

Jackpot.com is een nieuwe online aanbieder met een interessant aanbod. Je vindt er alle grote loterijen van over de hele wereld. Wat deze aanbieder onderscheidt, is de prijs: loten zijn hier aanzienlijk goedkoper dan bij de concurrenten. Die rekenen vaak een fiks bedrag bovenop de standaard lotenprijs. De website is in het Engels, maar heel goed te begrijpen. Betalen gaat wel op zijn Nederlands: met iDEAL. Daarnaast zijn er nog tal van andere betaalmethoden. Lees meer in onze recensie van Jackpot.com.

About the Author: Sandra Bruns

Sandra Bruns is al sinds het begin van Online Lotto Spelen actief als schrijfster. Zij houdt zich dagelijks bezig met alles wat met iGaming te maken heeft en kent het wereldje dan ook goed. Naast Loterijen verdiept Sandra zich graag in de wereld van online casino's. Volg haar op LinkedIn!

Leave A Reply